Zažiga

15 Zažgi

Prenesi v

Prim` se pa drž` se...

Katarina Mulec 20.02.2008
Četa Utopljena riba iz Cerknice 1 se je odpravila na dolgo pričakovano zimovanje v odročne logaške gozdove. :D
Utrinki iz zimovanja čete Utopljena riba Cerknica 1 Utrinki iz zimovanja čete Utopljena riba Cerknica 1 (Avtor: Janja Cvetko, Primož Knap)
Končno! Pred nami je bil sončen vikend, ki se je začel s še bolj sončnim Prešernovim dnevom. Gostoljubna skavtska koča v Gornjem Logatcu nas je pričakala z odprtimi vrati.

Že prvi dan (petek, 8.2.2008) smo spoznavali 2. Jezusovo pismo, zvečer pa nas je med veselim večerom zmotilo razbijanje po vhodnih vratih... čakala nas je razburljiva nočna igra, ki sta nam jo pripravila naš klan in noviciat. Borili smo se in... no, napol zmagali. Čeprav je bil dan dolg, nismo hitro zaspali, nekaj pregovarjanja je namesto pravljice za lahko noč nujnega.
Prebudili smo se v vetrovno soboto. Obvezni jutranji telovadbi je sledil krepčilen zajtrk, potem pa na delo! Imeli smo delavnice, na katerih smo se učili vozle, izvedeli smo vse o orientaciji, azimutu in zemljevidih, postavili smo si bivake... Popoldne sta nas obiskala bivša četovodja, skupaj smo odigrali eno igro ragbija s prirejenimi pravili, dneve nam je polepšal naš kaplan, ki je vsak dan prišel na obisk...

Nedelja je bila zares naporen dan. Zjutraj smo se na hitro spakirali zaradi alarma, ko smo končno posprevili celo kočo pa so že prišli naši starši, s katerimi smo imeli mašo, nato pa smo se utrujeni in polni novega skavtskega znanja odpravili domov.
Torej... zimovanje je vedno nekaj posebnega. Letošnje si bomo zapomnili po zares lepemu vremenu, super koči, v kateri smo bivali, po dolgi nočni igri,...
Drugo leto spet. Obvezno!
Fotogalerija
34 slik
Utrinki iz zimovanja čete Utopljena riba Cerknica 1
Utrinki iz zimovanja čete Utopljena riba Cerknica 1
Utrinki iz zimovanja čete Utopljena riba Cerknica 1
Utrinki iz zimovanja čete Utopljena riba Cerknica 1
+31

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.