Zažiga

9 Zažgi

Prenesi v

Pozor! Lisice grejo…

Martina Ilišinović, Igriva lisička 03.02.2009
V petek, 23.1., se je z dveh različnih avtobusnih postaj zaslišalo enako vprašanje: »Pa kje je zdaj?« Malce prehitro ustavljanje modrega avta, hiter vstopni skok lisičke in lisjaka in že smo bili na poti, da podremo kakšen…
V polni pripravljenosti na 1.45 smeha V polni pripravljenosti na 1.45 smeha (Avtor: Mirjana)
…kegelj, kaj pa drugega :).

Prvo neformalno srečanje klana Zvitih lisic (na žalost brez klanovodkinje), se je začelo ob 18.00 uri na celjskem bowlingu. Nekaterim se je na veliko nasmehnila začetniška sreča, nekateri so le tu in tam po pomoti zbili kakšen kegelj, spet eni pa so na koncu postali že prav huda konkurenca absolutni srečnici večera – Mirjani (alias tehnična podpora klana).

Ker se je bowling še prekmalu končal, smo ob sprehajanju sem ter tja po centru ugotovili, da nam je vsem zadišal ogled kakšnega filma. Po temeljitem preučevanju ponudbe (beri:vzemi napovednik in izberi komedijo, ki je najprej na sporedu) smo se odločili za večno smešnega Jima Carreya in uspešnico, ki je nekako idealno vodilo za skavte: »Reci da!«. Ker pa smo imeli do filma še nekaj prostega časa, smo se malce zapeljali po Celju in spotoma naleteli še na mestno drsališče. In to nikakor ni moglo mimo nas, zato smo še naslednje pol ure uživali na ledu in se presmejali ob padcih, šalah in dobrem starem obmetavanju s snegom.

Nato je bil že počasi čas za odhod v kino in po 1h 45min neprenehnega smejanja, smo ugotovili, da je ura že mimo polnoči. Ker nam ni ostal več noben obljudeni del Celja, ki bi ga lahko zavzeli, smo se počasi napotili nazaj domov. V spominu pa nam bo ostal nepozaben večer, poln smejanja in dogodivščin. Pa še preizkus naše Anje smo prestali :).
Fotogalerija
7 slik
V polni pripravljenosti na 1.45 smeha
Špela razmišlja o tehniki, Mirjana pa čaka rezultat
In Nejčeva kugla bo zbila....vse?
Kritični ogled rezultatov
+4

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.