Zažiga

10 Zažgi

Prenesi v

Narišimo nasmehe na usta vsem prizadetim v poplavah!

1
Leon, Polh za akcijo 19.11.2012
Ponedeljek, 5.11.2012, dan, ko se je zgodila katastrofa. Ena največjih katastrof v zgodovini Slovenije. Marsikje so poplave nastopile brez kakršnegakoli opozorila in mnogo družin ni bilo pripravljenih. Najhuje je bilo na Koroškem - Meža in Drava sta zajeli vse, kar jima je prišlo na pot. Poplavljene so bile hiše, pridelki in vse drugo imetje. Številne družine so izgubile skoraj vse, saj so lahko njihovi člani poleg samih sebe rešili le malo svojih stvari. Tako so se mnogi znašli v finančni stiski.
Poplave (Avtor: )

Zato smo se skavti iz klana Srečnih, Velenje 1, odločili, da jim priskočimo na pomoč! Zgrabili bomo kitaro, morda pa tudi kakšen bobenček, ter se odpravili na ulico, kjer bomo peli popevke, skavtske pesmi ter duhovno-ritmične pesmi. Delili pa bomo tudi božjo besedo. Zbrani denar bomo darovali družinam, ki ga po poplavah resnično potrebujejo! (po dogovoru s civilno zaščito in Karitasom)

Vabim vas k sodelovanju. Zato prosim, da v vašem stegu povprašate, kdo ter kdaj bi nam bil pripravljen posoditi tudi svoj glas in skupaj z nami priskočiti na pomoč. Več kot nas bo, bolj učinkoviti bomo, saj bomo lahko peli ter zbirali denar v več krajih naenkrat.

Kdaj naj bi to potekalo? Razmišljali smo, da bi bil najbolj primeren čas praznikov, da bi družinam lahko na božično jutro pričarali tudi pravo božično vzdušje. Akcija bi torej potekala kakšen teden pred božičem, mogoče pa že kar konec tega meseca, če ne celo prej - odvisno od odziva.

Prosim, če mi do nedelje, 25.11.2012 zvečer ali najkasneje do ponedeljka zjutraj NUJNO sporočite udeležbo! Datum še ni zagotovo določen, vendar bo verjetno projekt izpeljan 15.12.2012!

Več informacij pa zelo zelo zelo zelo kmalu, ostanite na pecljih!

Fotogalerija
2 sliki
Poplave
Poplave

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.