Dogodek

Naključno izbrane fotografije ob 10-letnici novomeških skavtov

10 let skavtov v Novem mestu

pred 6115 dnevi
Začetek: 22.09.2007 ob 07:00
Zaključek: isti dan ob 20:30

Zažiga

14 Zažgi

Prenesi v

Naj te še enkrat povabim na praznovanje mojega 10. rojstnega dne

novomeški Medo 20.09.2007
… želim ga praznovati tudi s tabo. Upam, da se mi v soboto, 22. 9. 2007, pridružiš v Šmihelu v Novem mestu.
Naključno izbrane fotografije ob 10-letnici novomeških skavtov Naključno izbrane fotografije ob 10-letnici novomeških skavtov (Avtor: Gorjanski medvedje)
Še 3 dnevi manjkajo do praznovanja ob mojem 10. rojstnem dnevu. Čeprav organizatorji (novomeški skavti) skrbno skrivajo, kaj se bo v soboto dogajalo, sem med njihovim dogovarjanjem ujel nekaj podrobnosti. Verjamem, da tudi tebe zanima, kaj pripravljajo.
Vse skupaj se začne ob 9.00 na travniku pod viaduktom v Šmihelu. Dopoldne se boš sprehodil med ovirami na poti preživetja in bil prisoten pri sveti maši z obljubami novih Gorjanskih medvedov.
Po kosilu boš lahko plezal, oblikoval sceno za večerno prireditev, si ogledal Novo mesto, pomagal pri izdaji priložnostnega časopisa, zaplesal ali zapel, nato pa se udeležil še nagradnega turnirja v košarki, roverčku in v igri med dvema ognjema.

Na zaključni del sta se vabilu že odzvala podžupan MO Novo mesto in novomeški škof msgr. Andrej Glavan. Pridi in videl boš, če si bosta gosta sama (kot si znaš ti) spekla hrenovko.

Tako – med nami: misliš, da lahko v soboto pričakujem torto?
Vreme bo, zabava bo, hrana bo … Boš tudi ti to soboto v Novem mestu? Čim prej povej Mateji (mateja.jakse@skavt.net ali 031869169), da prideš, da bodo tudi zate priskrbeli hrano.
Nestrpno te pričakujem, zato pridi in praznuj z mano!
Fotogalerija
9 slik
Naključno izbrane fotografije ob 10-letnici novomeških skavtov
nogomet
logotip ob 10-letnici skavtov v Novem mestu
Naključno izbrane fotografije ob 10-letnici novomeških skavtov
+6

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.