Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Miklavževanje Gorjanskih medvedov- Novo mesto 1

Anja Jakše - Pojoča koala 05.12.2005
Na našem miklavževanju smo se zbrali skavtinje in skavti iz Novega mesta, skupaj s starši. Vsaka skupina je pripravila svojo točko, organizacija pa je bila pod vodstvom klanovcev. Tema naše "prireditve" je bila ptičja gripa-aktualna bolezen po svetu. Led so prebili kar člani SKOV-ja, s plesom kokoši -"kokode polko" in s tem dodobra ogreli občinstvo.
atomiki atomiki (Avtor: Novo mesto 1)
Najmlajši volčiči so prikazali kako bi izgledal Miklavž v džungli. Četi "Lisjaki" in "Polhi" pa sta obiskovalce razveselili z uprizoritvijo vica. Počasi se je miklavževanje bližalo koncu. Vendar… na oder so skočili še Atomik Harmonik in privabili vse k skupnemu petju. Na koncu pa nas je obiskal zelo težko pričakovani Miklavž in razdelil darila, ki jih je bilo z vse dovolj.
Konec dober, vse dobro. Tudi letos nam je uspelo dobro izpeljati Miklavževanje, ki pa je bilo sicer prvo zgolj za skavtinje in skavte stega in naše starše. Ponavadi organiziramo miklavževanje za vso novomeško mladino. Starši so prostor zapuščali nasmejanih obrazov, s pripisom: Uf, iz teh skavtov še neki bo. Otroci pa so odhajali veselih oči : Uf, sm da sm dobil darilo.
Fotogalerija
8 slik
atomiki
atomiki
Ervin in Kristjan v duetu
Franci
+5

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.