Zažiga

19 Zažgi

Prenesi v

MARMELJADA 2007 - prvo javljanje!

GVIDO CIGALE 07.07.2007
Preko 300 skavtov primorske regije se nas je danes zbralo na glavnem mestnem trgu v Idriji, kjer smo slovesno otvorili Marmeljado 2007. Izvidniki in vodnice so se nato odpravili naprej v Idrijski log, postavili tabor in se prepustili dogodivščinam velike igre, volčiči in volkuljice ter popotniki in popotnice pa so trenutno še v Idriji oz. njeni okolici. Prve čaka lov, starejši pa se odpravljajo naprej proti Divjemu jezeru.
Marmeljada 2007, sobota dopoldan! Marmeljada 2007, sobota dopoldan! (Avtor: pozorna tascica)
Primorske in zamejske skavte je na otvoritveni slovesnosti pozdravil sam idrijski župan, nekaj spodbudnih besed in nasvetov kako pri kopanju odkriti "pravi zaklad" pa je vsem namenil tudi izkušen rudar.

Najmlajši, volčiči in volkujice in najstarejši, popotniki in popotnice, so nato še za nekaj časa ostali v samem mestu in pojedli slastno kosilo. Volčiče sedaj čaka lov, popotniki in popotnice pa so se odpravili naprej proti Divjemu jezeru, kjer jih čakajo nove pustolovščine.

Izvidniki in vodnice so se prepeljali na prelep taborni prostor v Idrijski Log, kjer že pridno postavljajo šotore. To popoldne pa jih čaka še velika igra.

B.P.
Fotogalerija
9 slik
Marmeljada 2007, sobota dopoldan!
Marmeljada 2007, sobota dopoldan!
Marmeljada 2007, sobota dopoldan!
Marmeljada 2007, sobota dopoldan!
+6

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.