Dogodek

BiPi - Lahko noč volčiči

Premiera filma Lahko noč volčiči

pred 4614 dnevi
Začetek: 04.11.2011 ob 17:00
Zaključek: isti dan ob 20:00

Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Luč! Kamera! Akcija!

1
Steg Maribor 1 13.10.2011
Ste si že kdaj želeli na pravo hollywoodsko premiero filma? Ja?! Mi tudi, ampak se bomo pač morali zadovoljit s tem kar imamo :D. Steg Maribor 1 vas vabi na premiero komično dokumentarnega filma “Lahko noč volčiči!” danes, 4. novembra, ob 18.00, v Slomškovo dvorano v Mariboru.
(Avtor: arhiv SkavtNET)

Končno! Napočil je čas za premiero že od nekaterih težko pričakovanega filma "Lahko noč volčiči!" Komično dokumentaren film o življenju našega heroja BiPi-ja in kako je ustanovil skavtsko gibanje. Kaj praviš? Sploh ne veš za kaj gre? Ni problema. Tukaj si lahko ogledaš!

Film, ki gre po svoje. Film, ki prikaže prave in izvorne skavte. Film, ki ne špara s komedijo, dramo, akcijo (ok, te je malo manj :P) in seveda tudi poučno vsebino. Z Martinom Belejem v glavni vlogi in odlično stransko zasedbo vam zagotavljamo res pristno kino izkušnjo.

Premiera se bo zgodila 4.novembra 2011 v Slomškovi dvorani, ki se nahaja na Slomškovem trgu 20 v Mariboru, ob 18.00. Vstop prost… Več ali manj... Vsak posameznik oz. skupina, ki se bo udeležila premiere mora namesto vstopnine s seboj prinest kakšne sladkarije ali slanarije. To je vse. Ne pozabite s seboj prinest fotoaparatov in blokcev za avtograme ;)
 

Fotogalerija
2 sliki
plakat za film

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.