Zažiga

9 Zažgi

Prenesi v

Kradli smo zastave...

Neustavljiva veverica 17.07.2006
Letos smo se klanovci iz Krdela d'belih bolh - Mb1 odpravili na krajo zastave že 3x in bili 2x popolnoma uspešni. Nazadnje pa smo odnesli le vodove zastavice :)
tabor Slov. konjic in Šentjerneja tabor Slov. konjic in Šentjerneja (Avtor: MB1)
In tako smo se odpravili najprej na nočni obisk k naši četi, ki je imela tabor blizu Lenarta. Uspelo nam je ukrasti gavno zastavo in eno izmed dveh vodovih zastavic ter še nekaj oblačil, ki so se sušila ob šotorih...

Zjutraj je sledil super zajtrk in seveda odkupnina... nekaj stvari smo sicer zamenjali za 2 ki so jo uspeli uloviti, ampak vseeno.

Popoldne smo imeli najprej skavtski izpit, nato pa smo se s kolesi odpeljali do Hoč, kjer je imela tabor četa sosednjega brega. Že ob prvi menjavli smo odnesli zastavo in samo tiste vodove zastavice, ki so bile zastavicam podobne. S štrika za sušenje smo izbrali še za 2 veliki skledi oblačil, nato pa počasi odšli proti naši bazi.

Zjutraj so nas pregnale krave, saj smo spali kar na pašniku :)

Sledila je super odkupnina... 20 minutna masaža z glasbeno spremljavo po našem izboru, ocenili smo šotore, vodi, ki so imeli prilagojene palce za zastavice, so jih morali narediti po standardih, nazadnje pa so nam še odnesli našo prtljago in kolesa na vrh hriba... hm, kaj še hočeš boljšega, kot pa se nato samo spustiti po dolgem bregu navzdol :)

Pred nekaj dnevi smo se odpravili še v Šmartno ob Dreti, kjer taborita četi iz Slovenskih Konjic in Šentjerneja. Kljub temu, da so praznovali obljube še do pol druge ure zjutraj, ko so zapiskali tišino, smo odnesli 2 vodovi zastavici... zjutraj pa smo si v zameno za njiju ogledali igrico, kjer so nastopali naši nočni liki - Betmen, Robin, Marjanca, Pikapolonica in vojak Rian :) in imeli še voden turistični ogled po taboru....

no, pa se vidimo spet prihodnje leto :)
pridite še kaj na naše konce!
Fotogalerija
7 slik
tabor Slov. konjic in Šentjerneja
iv na jamboru
pred zborom...
skupna slika mb1+2
+4

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.