Zažiga

3 Zažgi

Prenesi v

Kako smo skavti iz Ajdovščine skušali odgnati zimo

Nina Ščukovt, Vztrajna volkulja, Ajdovščina-Šturje 1 20.02.2012
V soboto 18. februarja smo se skavti iz stega Ajdovščina-Šturje 1 zbrali na že tradicionalnem pustnem plesu.
Skupinska (Avtor: Matic Slemič)

Rajanje se je odvijalo v prostorih Škofijske gimnazije Vipava, kjer je cel večer odmeval smeh in dobra glasba. Tema letošnjega plesa je bila televizija. Tako smo lahko opazili zelo različne in zabavne maske, od televizijske kamere, pokvarjenih televizij, pand, vitezov, anonimnikov,  vse do Avatarja, mišk in številnih predstavnikov iz sveta slavnih.

Vsaka veja se je predstavila s svojo točko. Bobri in bobrovke so nam predstavili, kako poteka vsakdanjih v njihovi koloniji, volčiči in volkuljice so nam priredili ples z metlo, izvidniki in vodnice so pokazali nekaj bansov in skeč, klanovci in klanovke pa so zapeli venček slovenskih evrovizijskih uspešnic.

Na plesu smo dobili tudi zmagovalca srčkovega plesa ter podelili nagrade najboljšim maskam vsake veje. Obiskal pa nas je tudi Baden Powell skupaj s svojo ženo Olave, nam prinesel bonbone ter nas spodbudil k temu, da bi bili še naprej tako pridni, kot smo bili doslej.

Pridne so bile tudi naše mame, ki so tako kot vedno poskrbele, da naši želodčki niso ostali lačni.

Zagotovo bomo klanovci in klanovke tudi naslednje leto priredili pustni ples, zato že zbiramo nove ideje za pustne maske. 

Fotogalerija
22 slik
Priprave v teku
Priprava nagrad
Pokvarjena televizija
Avatar
+19

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.