Zažiga

12 Zažgi

Prenesi v

Hodili smo po sledeh neznanca...

Kaja 12.05.2008
Volčiči iz stega Postojna 1 smo se podali po poti, ki nam jo je pripravil neznanec.
Neznanec nas je popeljal čez bližnji hrib, kjer smo spretno izpolnjevali njegove naloge. Neznanec nas je popeljal čez bližnji hrib, kjer smo spretno izpolnjevali njegove naloge. (Avtor: Gašper Lumbar)
V soboto smo se Dolgodlaki varuhi džungle, iz stega Postojna 1, podali na preizkušnjo, ki nam jo je pripravil neznanec. S pismom nas je povabil na pot, kjer nas je skozi razne naloge preizkusil in stem preveril, če smo iz pravega testa, da bi mu pomagali. Neznanec nas je dolgo opazoval, saj nam je v navodilih za pot navedel tudi domovanja nekaterih volčičev, mimo katerih smo morali in nam s tem dokazal, da je že dolgo v naši bližini.
Navodila so nas pripeljala do bližnjega hriba. Od vznožja in vse do našega brloga so nas nato vodili rdeči trakovi, ki so nam nakazovali pot po kateri moramo. Ko smo našli dva rdeča trakova skupaj, je to pomenilo, da se nekje, 10 korakov v vsako smer, skrivajo nadaljna navodila. Tako nas je neznanec preizkusil v lovu, kjer smo s kamenjem skušali zadeti viseče igrače, ki jih je za seboj pustil Banderlog. Naprej smo se preizkusili v poljedelstvu, kjer smo morali s surovim fižolom pripraviti hrano oziroma narediti nekaj, kar bo postalo hrana. Tako smo spretno izkopali nekaj rodovitne zemlje in semena zalili z vodo iz bližnje luže. Podali smo se naprej. Ker imamo v bližini veliko jam, smo se morali preizkusiti v hoji po vrvi, saj nikoli ne veš, kje v jami te čaka kakšen prepad, ozek rov, brezno...Podali smo se še proti predzadnji nalogi, kjer nas je preizkusil v ročnih spretnostih. Z vrvjo in najdenim materialom smo morali splesti podstavke za rože, lončke ali kaj podobnega. In končno smo prišli do zadnje točke, kjer nam je neznanec čestital in nam naročil da naj sestavimo koščke, ki smo jih prejeli po poti in tako dobimo črko, ki predstavlja njega. Tako smo sestavili črko S.

Polni vtisov in navdušenja smo se odpravili v brlog, kjer smo črko skrbno spravili, fižol postavili na primerno mesto, se Bogu zahvalili za srečno pot in se polni pričakovanj in ugibanj o nznancu podali domov, kjer že komaj čakamo naslednjo preizkušnjo, da neznancu pokažemo da nismo le otroci, ampak volčiči, polni iznajdljivosti, poguma in moči.
Fotogalerija
17 slik
Neznanec nas je popeljal čez bližnji hrib, kjer smo spretno izpolnjevali njegove naloge.
Neznanec nas je popeljal čez bližnji hrib, kjer smo spretno izpolnjevali njegove naloge.
Neznanec nas je popeljal čez bližnji hrib, kjer smo spretno izpolnjevali njegove naloge.
Neznanec nas je popeljal čez bližnji hrib, kjer smo spretno izpolnjevali njegove naloge.
+14

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.