Zažiga

22 Zažgi

Prenesi v

D'J GMAH

Prebujajoči tiger. Luka Lakosil 09.03.2007
Dragi brat, sestra, Moravče 1 smo bili v času 23-26.2 na zimovanju na Brezjah, kjer smo si skušali dopovedati kako je potreben "gmah" da človek dozori. Zlasti v postnem času. Moravče 1 (beri: ena) ne spimo. Na letošnjem zimovanju na Brezjah smo se potrudili, da bi se zavedali kako zelo potreben je mir v našem srcu, da dosežemo to kar si vsak želi: notranji mir. Seveda je zato od začetka potreben tudi zunanji mir. In mi smo ga poiskali na Brezjah. Skakanje po blatu in potoku, zvijanje žice, vezenje prtičkov in peka kruha so bile le nekatere od stvari, s katerimi smo skušali doseči mir drug z drugim.

Zimovanje je potekalo seveda brez večjih izgredov, manjši so pa že skoraj nuja, saj brez njih ne bi bilo otroške razposajenosti, ki so jo IV pokazali zlasti na pohodu z zavezanimi očmi. Kako priti nazaj so pač morali ugotoviti po občutku. Sicer pa kdo ne pozna Brezij. Utrujenost pa ni bila premagana kljub igram in obilni prehrani. Doživeli pa smo tudi veliko čast da je med našim taborom prišla na obisk tudi voditelji VV Komenda 1. Našim IV-jevcem so dali vedeti, da nenapovedan obisk, lahko spravi stanovalce neurejenih sob v neugoden položaj (beri: pogrezniti v tla zaradi sramote). V ponedeljek pa nam je končno uspelo utruditi mladino s pospravljanjem. Končno :)

Slik pač ni ker nimam računalnika doma ampak v knjižnjici. Lahko pa zaprete oči in močno obžalujete, da niste bili z nami.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.