Zažiga

16 Zažgi

Prenesi v

Četa Friderika Barage v pripravah na Kvajdej

Nejc Koprivšek, Skrbni Tiger 29.03.2007
V soboto se je, kot ponavadi, četa Friderika Barage sestala na srečanju. Tema srečanja pa je bila priprava Pehtinih »žaub« in scenarija za odlomek iz filma Kekec…namreč priprave za Kvajdej.
Pehta bo zagotovo zadovoljna Pehta bo zagotovo zadovoljna (Avtor: Nejc Koprivšek)
Četa Friderika Barage, steg Moravče 1, se je dobila na srečanju, na katerem so se odvijale priprave za Kvajdj. Naši izvidniki in vodnice so pripravljali recepte »žaub« in scenarij.

Najpej je bila kateheza, potem pa seveda predstavitev celotnega dela in refleksija na srečanje, ki se je odvijalo teden dni nazaj v Škofji Loki, kjer so naši izvidniki in vodnice skupaj s škofjeloškimi člani čete preživeli dan.

Sledila je razdelitev v skupine. Fantje so delali scenarij in punce kozmetiko. Kako nepredvidljivo. Po dobri uri je bila stvar narejena, v grobem, saj smo morali voditelji kar nekajkrat ošteti naše nagajive varovance.

Fantje so razdelili vloge v filmu in določili potek dogajanje, punce pa so se dogovorile za skupno srečanje, kjer bodo pripravile »žaube«, katere bodo potem preizkušene na našem četovodju.

Slike prikazujejo delovno vnemo naših »četnikov«. Pri določenih slikah je razvidno, da skavti globoko razmišljajo.

Lep pozdrav iz Moravške doline…
Fotogalerija
4 slike
Pehta bo zagotovo zadovoljna
Zagretost pajkov presega meje
Ovce izdelujejo plakat za Pehto
Ovce izdelujejo plakat za Pehto

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.