Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Zmajkotrek spet vabi na Ljubljansko barje

Steg Ljubljana 2, ekipa Zmajkotreka 02.02.2010
V soboto, 6.marca 2010, se bo na Ljubljanskem barju že četrtič odvijal Zmajkotrek. Lepo vabljene skavtinje in skavti z vseh vetrov in vseh starosti.
Zmajkotrek Zmajkotrek (Avtor: steg Ljubljana 2)

Voditelji stega Ljubljana 2 bomo tudi letos strnili svoje vrste in skavtinjam ter skavtom vseh starosti ponudili nepozabno doživetje Ljubljanskega barja. Priprave na Zmajkotrek, ki bo letos potekal že četrtič, so že v polnem teku. Pripravljajo se kolesarske proge, orientacijske proge, veslanje in domišljijski pohod za najmlajše.

Še vedno niste prepričani o čem govorim? Zmajkotrek je enodnevna dogodivščina namenjena skavtinjam in skavtom z vseh vetrov in vseh starosti. Odvijala se bo 6. marca na Ljubljanskem barju. Za vas pripravljamo pester orientacijski program, ki se ga boste udeležili peš, na kolesu in s čolnom. Voditelji smo že v polnem zagonu s pripravami, sedaj pa je vrsta še na tebi. Poišči še tri prijatelje ter se skupaj prijavite in se podajte na orientacijsko-kolesarsko-veslaški izziv, ki ga ne boste pozabili.


Prijavite se lahko na spletni strani http://zmajkotrek.skavt.net, kjer so dostopne tudi vse ostale informacije.

Verjamemo, da so kolo, čoln in zemljevid najbolj kul kombinacija, zato vas vse lepo vabimo, da se 6. marca srečamo na Ljubljanskem barju.

Fotogalerija
5 slik
Zmajkotrek
V soboto, 6.marca 2010 se bo na Ljubljanskem barju že četrtič odvijal Zmajkotrek. Lepo vabljene skavtinje in skavti z vseh vetrov in vseh starosti. Več si preberite na http://zmajkotrek.skavt.net
čoln
orientacija
+2

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.