Zažiga

2 Zažgi

Prenesi v

Svetovni skavtski jamboree - Švedska 2011

4
Tadeja Zajec, poverjenica za mednarodne zadeve 10.12.2009
Kar nekaj vas je, ki bi se kot udeleženci ali člani mednarodnega osebja radi udeležili Svetovnega skavtskega jamboreeja, ki bo potekal poleti leta 2011 na Švedskem. Zato je tale novička namenjen vsem, ki vas zanima kaj in kdaj svetovni jamboree sploh je, kako se nanj prijaviš in kakšni so pogoji za udeležbo.
Kar nekaj vas je, ki bi se kot udeleženci ali člani mednarodnega osebja radi udeležili Svetovnega skavtskega jamboreeja, ki bo potekal poleti leta 2011 na Švedskem. 
Zato je tale novička namenjen vsem, ki vas zanima kaj in kdaj svetovni jamboree sploh je, kako se nanj prijaviš in kakšni so pogoji za udeležbo. Kar nekaj vas je, ki bi se kot udeleženci ali člani mednarodnega osebja radi udeležili Svetovnega skavtskega jamboreeja, ki bo potekal poleti leta 2011 na Švedskem. Zato je tale novička namenjen vsem, ki vas zanima kaj in kdaj svetovni jamboree sploh je, kako se nanj prijaviš in kakšni so pogoji za udeležbo. (Avtor: Tadeja Zajec, poverjenica za mednarodne zadeve)

Komu je namenjen?
Udeleženke in udeleženci Jamboreeja smejo biti stari med 14 in 17 let. To pomeni, da se lahko prijavijo skavti in skavtinje, rojeni med 25. julijem 1993 in 27. julijem 1997.Tisti, ki boste na dan začetka tabora starejši od 18 let, pa se lahko prijavite kot vodniki ali kot člani Mednarodnega osebja.

Kdaj?
22. Svetovni skavtski Jamboree bo srečanje skavtov iz vsega sveta. Trajalo bo 12 dni, od 27. julija do 7. avgusta 2011.Slovenska odprava pa bo trajala od 20. julija do 8. avgusta 2011 za udeležence, vodnike in vodstvo.

Kje?
Taborni prostor bo pri Rinkabyu, nedaleč od mesta Kristianstad v pokrajini Skåne na jugu Švedske.

Kako?
Svetovnega jamboreeja se bomo udeležili skupaj z Zvezo tabornikov Slovenije, zato za skavte veljajo enaki pogoji udeležbe kot za tabornike. Razpis odprave in vse ostale pogoje udeležbe najdeš na naslednji povezavi: http://jamboree.rutka.net/docs/jamboree2011-razpis.pdf

Prijaviš se tako, da izpolniš priloženo prijavnico. Prijavnice so prilagojene za člane ZSKSS. Prijavnico nato pošlješ na sedež ZSKSS, veljavna pa je le skupaj z vplačilom akontacije 200,00 eur do 18.12.2009 (plačilo izvedeš na račun ZTS - več podatkov v sami prijavnici). S tem si zagotoviš nižjo ceno tabornine.
Prijavnice bodo na voljo tudi na sedežu Združenja!

Več informacij o samem jamboreeju na: http://www.worldscoutjamboree.se/.

Za informacije glede same odprave pa lahko kontaktiraš mene na tadeja.zajec@skavt.net ali direktno vodjo odprave (Jure Habjanič - Jež) na jamboree2011.slo@gmail.com.

Se vidimo na Švedskem!

Priloge:
Prijavnica za mednarodno osebe

Prijavnica za udeležence

Prijavnica za vodnike

Komentarji (4)

Za komentiranje se prosim prijavi.