Zažiga

32 Zažgi

Prenesi v

SkavtNET zažiga!

15
Martina Ilišinović, SkavtNET Ekipa 14.02.2010
Ostati tu ali iti naprej? Ohranjati tradicijo ali stopiti v korak s časom? SkavtNET združuje oboje. In gre naprej. Kaj se je zgodilo? Izločili smo nepotrebne stvari, spremenili podobo v preglednejšo in izpostavili več novic. In kljub temu, da se je ura v trenutku prenove prevesila že krepko čez polnoč, se nismo ustavili. Sedaj "zažigamo" novice, poenostavljamo uporabo in pri vsem tem mislimo na vas.
Del tehnične ekipe Del tehnične ekipe (Avtor: Martina Ilišinović)

Že dlje časa smo pripravljali korenite spremembe SkavtNETa, ki smo jih na tem delovnem vikendu dokončno zaokrožili in sedaj so tu. Veliko je novega, pri vsem pa smo sledili vašim željam in pripombam. Naslovnica se sedaj ponaša z bolj preglednim sistemom novic, ki omogoča lažje sledenje pomembnejšim dogodkom. Servise smo spustili skozi naše sito in najpomembnejši štirje so sedaj dobili novo lokacijo na vrhu strani. Skozi slike se po novem lahko sprehajate že samo s preprostim premikom miške. Ob strani pa ne spreglejte preglednega in privlačnega uporabniškega menija, kjer upravljate s svojim profilom in nastavitvami.


Nismo pa pozabili niti na medije, starše in vse, ki bi radi izvedeli več o skavtih in skavtstvu. Njim sta namenjena dva simpatična skavtka ob strani, ki vodita na uporabne spletne strani skavtskih organizacij.


In gojzarji? Skavti že tako ali tako prehodimo ogromno, zakaj bi potem še na internetu "hodili" po novicah? Vaše/naše novice prižigajo plamen v srcih, prižigajo ideje voditeljem in iskrico navdušenosti v vseh skavtih. Novice enostavno zažigajo! Zato je gojzarje nadomestil taborni ogenj in gumb "Res zažiga!" Odkrili pa boste tudi, da sedaj še lažje delite novico z vašimi prijatelji na Facebooku.


Seveda pa je vse zgoraj našteto le vrh ledene gore. Veliko dela je bilo vloženo tudi "za zidovi". Naši vrli programerji so urednikom olajšali nadzor nad naslovno stranjo in potrjevanjem novic, novi sistemski administrator Jure pa že "švica" ob pripravi novih strežnikov, ki jih bomo kmalu priključili v sistem.


Trudimo se, da bi bil naš skupni skavtski spletni dom še boljši, še bolj naš. SkavtNET gre naprej. Boš stopil v korak z nami tudi ti?

Fotogalerija
13 slik
Del tehnične ekipe
Ekipa je še jutranja
Stran že pridobiva novo podobo
Ekipa obupuje...
+10

Komentarji (15)

Za komentiranje se prosim prijavi.