Zažiga

1 Zažgi

Prenesi v

SkavtNET praznuje rojstni dan

Nina Maležič, uredništvo SkavtNET 25.11.2014
SkavtNET portal obstaja že kar nekaj let, pred devetimi leti pa je luč sveta ugledal prvič prenovljeni portal. Se ga še spomniš? Veš, koliko prenovitev (tako vsebinskih kot vizualnih) je portal doživel v teh letih?
Torta ob prenovljeni podobi leta 2011 (Avtor: Jure Tuta )

Danes, v petek 25. novembra (2005 op. a.), smo na splet postavili nov Slovenski skavtski spletni dom. Je svež, aktualen in predvsem privlačen. Seveda še zdaleč ni končan, saj ga bomo razvijali še naprej. Že danes delujejo najnujnejše funkcije - SkavtOPIS, SkavtPODPORA, SkavtFORUM in novost - SkavtIMENIK. Poleg vsega tega smo pripravili še eno novost in sicer portal SkavtMOJ, kjer lahko preusmeriš pošto, zamenjaš geslo, voditelji pa še mnogo, mnogo več... (več o tem najdeš tukaj)

Tako se je začela prva novica, ki je bila objavljena na prenovljenem portalu devet let nazaj. Od takrat do danes je SkavtNET ustvarjalo več kot 20 ljudi, spremenile so se rubrike, spremenila se je vizualna podoba portala, začeli smo ustvarjati video in foto reportaže, objavljati kolumne, recepte, na zadnje pa celo oddajati sejo Sveta Združenja v živo.

Ves čas se po najboljših močeh trudimo, da portal živi. Portal pa ne bi bil takšen, kot je, tudi brez vseh vas, ki nam vztrajno pošiljate novice iz različnih skavtskih dogodkov. Tako vsi skupaj skrbimo za to, da pride skavtsko dogajanje tudi do tistih, ki se skavtskega dogodka niso udeležili.

Fotogalerija
12 slik
SkavtNET - prva podoba (1998)
SkavtNET - druga podoba (2005)
SkavtNET - prenovljena druga podoba
SkavtNET - tretja podoba (2011)
+9

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.