Dogodek

ICCS

Svetovna konferenca mednarodnega katoliškega skavtstva

pred 4591 dnevi
Začetek: 30.11.2011 ob 23:00
Zaključek: 04.12.2011 ob 22:59

Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Promocijski filmček ob pričetku konference mednarodnega katoliškega skavtstva

3
Matej Balantič, uredništvo SkavtNET 29.11.2011
Sandi Koren, generalni duhovni asistent, se trenutno mudi v Združenih državah Amerike, kjer se jutri v St. Louisu pričenja svetovna konferenca mednarodnega katoliškega skavtstva. Objavljamo promocijski filmček Slovenske skavtske organizacije, ki je bil za ta namen izdelan in bo tam predvajan.
ICCS (Avtor: ICCS)

Svet konference mednarodnega katoliškega skavtstva (ICCS) bo potekal v St. Louisu med 1. in 4. decembrom. Poleg plenarnega zasedanja, kjer bodo odločali tudi o novem vodstvu in članicah organizacije, bodo v času sveta organizirane številne delavnice in posvetovalna srečanja na temo katoliškega skavtstva.

Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov sicer ni članica organizacije (ta je prvenstveno namenjena članom svetovne organizacije WOSM), nas pa na svetu konference zastopa Sandi Koren kot vabljen gost.

Na dogodku bo priložnost tudi za predstavitev prisotnih organizacij, zato je bil za ta namen pripravljen tudi promocijski filmček o ZSKSS. Filmček tudi v celoti objavljamo (v izvirniku - angleščini).

O samem dogodku bomo na SkavtNETu še poročali v naslednjih dneh.

Komentarji (3)

Za komentiranje se prosim prijavi.