Zažiga

0 Zažgi

Prenesi v

Prenosna stranišča za skavtske dogodke

P. K. 01.04.2019
Prispevek je prvoaprilska šala SkavtNET ekipe. :)
Prenosno stranišče (Avtor: simbolna slika)

Na vse več tabornih prostorih ni dovoljeno postavljati t. i. »skavtskih stranišč«. Skavti to spoštujemo, zato se znajdemo na druge načine, večinoma uporabljamo prenosna stranišča. Ta pa ne pridejo prav le na poletnih taborih, pač pa tudi na različnih skavtskih dogodkih (stegovih, regijskih, državnih).

Kar nekaj voditeljev se je že obrnilo na pisarno z vprašanjem, ali je možno prenosna stranišča (dixije) za skavtske tabore in dogodke najeti preko Združenja. Do letos to ni bilo mogoče.

Vidimo pa, da zanimanje je, zato se nam zdi smiselno narediti korak v to smer. V kolikor bo interesa dovolj, bo Združenje kupilo nekaj prenosnih stranišč, ki bodo nato na voljo za izposojo. Združenje bo po dogovoru skrbelo tudi za prevoz stranišč.

Pozivamo vas, da vsi stegi, ki bi letos (in tudi v prihodnjih letih) najeli prenosna stranišča od Združenja, do 12. 4. 2019 pišete na info@skavti.si. Ob informativni prijavi navedite steg, kontaktno osebo, okvirne termine najema, število stranišč in morebitne opombe.

O odločitvi za nakup oz. ne-nakup stranišč vas bomo v roku treh tednov obvestili po elektronski pošti.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.