Zažiga

9 Zažgi

Prenesi v

Praznujem! Pa ti?

Vaš TOV (Trop za okoljsko vzgojo) 22.04.2008
Dragi skavt, draga skavtinja! Danes, 22. aprila, praznujemo svetovni dan Zemlje. Različne dejavnosti, ki se jih bo udeležilo skupno več kot 1700 skavtov iz vsaj 35 stegov, že potekajo.
različni prizori iz narave različni prizori iz narave (Avtor: Jerica Koren, Blaž Klemen, Marjeta Kos, Jure Senegačnik,Tina Žniderič)
Z veseljem sporočamo, da smo skupaj zbrali že več kot 105 ton papirja! Različnih projektov je zelo veliko in vsi so zanimivi, skavtska domišljija res ne pozna meja. Vsem pa je seveda skupen ljubeč odnos do narave.

Še nisi zraven, pa bi bil rad? Brez strahu, tudi ti lahko sodeluješ, v dobro Zemlje deluješ ter tako z njo praznuješ. In to ne le danes, pač pa kadar koli! Vse se začne z malenkostmi, kot so ugašanje luči, zapiranje pipe, ločevanje odpadkov, sprehod ali vožnja s kolesom namesto z avtom ipd. Če boš vztrajal, ti bodo gotovo kmalu sledili bratje, sestre, starši, sosedi, prijatelji. Saj veš, skupaj zmoremo več:)

Vsi vemo, da je skrb za okolje hkrati tudi skrb na nas. Zavedajmo se, da "Zemlja ne pripada nam, da smo si jo le sposodili od svojih otrok in vnukov" (stara indijanska modorost) in ravnajmo tako, da bo vsak dan dan Zemlje!

Lepo praznujte in čestitamo za zagnanost!

Fotogalerija
10 slik
različni prizori iz narave
različni prizori iz narave
različni prizori iz narave
različni prizori iz narave
+7

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.