Dogodek

Logo Skavtskega okoljskega centra

Odprtje Skavtskega okoljskega centra

pred 5076 dnevi
Začetek: 25.06.2010 ob 09:00
Zaključek: 26.06.2010 ob 09:00

Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

Odprtje Skavtskega okoljskega centra - prijavi se!

1
Programski trop za Kočevski rog 17.03.2010
Okvirne predprijave za udeležbo na Odprtju Skavtskega okoljskega centra v Kočevskem rogu, ki bo v petek, 25. junija 2010. Spodaj najdeš obrazec, preko katerega se čimprej prijavi, da ne bi slučajno prav zate zmanjkalo hrane =)
Logo Skavtskega okoljskega centra Logo Skavtskega okoljskega centra (Avtor: Neznan)

Sneg se počasi topi, dan se daljša... vse bolj nas vabijo prostrani travniki in širni gozdovi... In ko snega že dolgo več ne bo, ko bo dan najdaljši, luna najdebelejša, ko bo povsod dišalo po cvetoči travi in ko nas bo sonce gnalo v senco gozdov - takrat bo naša edina misel: Gremo v Kočevski Rog! Tokrat ne delat, ampak praznovat!

V petek, 25. junija 2010 (na praznik dneva državnosti) bo slovesno odprtje Skavtskega okoljskega centra v Kočevskem rogu.

Program s slavnostnim odprtjem se bo začel ob 11. uri dopoldne, po kosilu bodo sledile zanimive okoljske delavnice. Dan bomo zaključili ob tabornem ognju, celoten program pa naslednje jutro (v domu ali okolici lahko prespite). Naslednji dan, v soboto, 26. junija, bo v centru Strateški svet ZSKSS, katerega se lahko udeležite tudi vsi zainteresirani voditelji.

Odprtje s celodnevnim programom je namenjeno vsem, od volčičev do voditeljev pa tudi vašim staršem, starim staršem, prijateljem... vsem ljubiteljem Kočevskega roga, narave, dobre družbe, dobre hrane ... skavtstva.

Prosimo te, da v tale obrazec čimprej vpišeš svoje podatke, da vemo, koliko pitanih telet naj rezerviramo in koliko solate naj posejemo v naš roški vrtiček =)

Se vidimo v rogu!

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.