Zažiga

3 Zažgi

Prenesi v

Nova spletna stran poverjeništva za usposabljanje voditeljev

Poverjeništvo za usposabljanje voditeljev Irena Mrak Merhar, Nežka Klemenčič, Marko Drnovšek, Lenart Girandon, Jaka Matičič, Martina Robič, Klara Vidmar, Kristina Lepen in Sabina Rupnik Suhadolnik 12.03.2012
Poverjeništvo za usposabljanje voditeljev ima od danes naprej novo spletno stran.
PUV spletna stran (Avtor: PUV)

Naslov nove strani je usposabljanje-voditeljev.skavt.net. Na njej boste našli vsa usposabljanja, ki tekom leta potekajo v ZSKSS - taborne šole, skavtske šole, mala šola življenja v džungli, državna srečanja, regijska srečanja ter povezave na spletne strani posameznih delov usposabljanja.

Hkrati pa stran vsebuje tudi prostor za širjenje informacij o drugih, za skavte zanimivih tečajev/seminarjev/usposabljanj, ki jih organizirajo druge nevladne organizacije, ter prostor za literaturo, ki nam lahko koristi pri našem delu.
Spletna stran je namenjena tudi predstavitvi tropov PUV-a ter njihovega dela.

Nekateri deli spletne strani sicer še niso dokončno polni z vsebino, tako da se bo stran sproti še posodabljala in dopolnjevala. Bodo pa preko te strani letos dostopne prijave na dogodke usposabljanj.

Upamo, da vam bo spletna stran koristila pri vašem delu, v primeru pritožb/pohval/pripomb/komentarjev pa se lahko vedno obrnete na puv@skavt.net oziroma svoj komentar posredujete preko spletne strani (takoj ko bo ta funkcija omogočena).


Kar najbolje bodite pripravljeni služiti in ne pozabite - "Ne rastejo samo otroci in mladostniki. V vzgojnem odnosu mora rasti tudi voditelj. Če voditelj obstane, bodo ob njem obstali tudi otroci in mladostniki." (Dvigni peruti, str. 131)

 

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.