Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

Načrtovalni potep Državnega vodstva veje IV

2
Tadej Uršič, Kamnik 1, DV IV 10.01.2012
Novo leto je čas za nova načrtovanja. Člani državnega vodstva veje IV smo se tako v prvem letošnjem vikendu odpravili na potep v Krško ter zbrali na kup vse naše misli, znanje, ideje in kreativno energijo.
Skupinska (Avtor: Janja Cvetko)

Kraj: župnišče Krško
Kdo: Ana, Janja, Urban, Jure, Samo in Tadej
Začetek: 7. 1. 2012 ob 8:30
Konec: 8. 1. 2012 ob 16:00

Rezultat:
Poenotenje, osebno spremljanje, IV IZZIV, Tečaji za vodnike, duhovnost, pozitivna motivacija, TŠ Metoda IV, manj birokracije, potepi, .... = ne učenje, ampak vzgoja!

Strategija:
Najprej se vprašaš, kaj je tvoje poslanstvo in namen. S pomočjo svojih fantastičnih predhodnikov analiziraš stanje in si postaviš nove strateške izzive. Preko (trenerskih) kupčkanj in med načrtovanjem stuhtanih metod (tri-kolonsko načrtovanje) določiš 5 poudarkov dela v prihodnjih mesecih. Vmes tudi zapoješ kakšno skavtsko pesem, poješ makarone in prebranac, popiješ kavo, nagovoriš vodnike na vodniškem srečanju. Ves čas pa se sliši vroča, ustvarjala debata. Delo zaključiš s skupinsko posaditvijo češnjevih paradižnikov in spletanjem karabinov ter skupinsko sliko za naslovnico.

Tako je načrtovalo prihodnost, se usklajevalo in povezovalo novo državno vodstvo veje IV.

Voditelji so že na državnem srečanju pokazali svojo zagnanost, izvidniki in vodnice so tako ali tako vedno zagnani, zato se nam obeta mnogo zanimivih projektov in predvsem potepov!

Fotogalerija
23 slik
Načrtovanje DV IV
Načrtovanje DV IV
Sladica po kosilu
Darila za Urbana
+20

Komentarji (2)

Za komentiranje se prosim prijavi.