Zažiga

2 Zažgi

Prenesi v

Prekrasno je bilo na DSV IV!

Ana Grahor, DV IV 22.03.2014
Zvečer, ko se vi že po malem odpravljate spat, se na nebu zvezde bude. Pomanejo si oči in si počešejo svoje svetle lase. Popijejo kodelico kave in jo mahnejo v službo. In tako svetijo z neba, velike in male, stare in mlade, svetijo in ljudem veselje delajo ... no, voditelji veje IV pa takrat uživajo na prekrasnem DSV-ju.
DSV IV marec 2014 (Avtor: Samo Škrabanja)

15. in 16. 3. 2014 smo se voditelji čet iz cele Slovenije zbrali v Prevorjah na Kozjanskem. V družbi zvezdice Zaspanke smo preživeli prekrasen vikend, v katerem ni manjkalo druženja, partij roverčka, svetlobe tabornega ognja in dobre hrane. Odšli smo tudi na potep po okoliških krajih in opravili nekaj dobrih del. Dobili smo še globji vpogled v nov sistem osebnega napredovanja in poenotena pravila o kraji zastave. Tudi tokrat smo se lahko udeležili raznovrstnih delavnic, dobili pa smo tudi kar nekaj novih voditeljev veje IV. DSV smo zaključili z doživeto mašo, po njej pa so slovo napovedali člani državnega vodstva.

Na jesenskem DSVju nas bodo tako pričakali že člani novega državnega vodstva, do takrat pa se veselimo prekrasnih pomladnih in poletnih skavtskih doživetij.

Več slik najdeš TUKAJ.

Fotogalerija
21 slik
DSV IV marec 2014
DSV IV marec 2014
DSV IV marec 2014
DSV IV marec 2014
+18

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.