Zažiga

17 Zažgi

Prenesi v

Medo praznuje = 10-letnica Novomeščanov

novomeški Medo 03.09.2007
Ja, vsi se staramo. Tudi jaz se. Letos bom upihnil 10 svečk. Če jih želiš upihniti skupaj z mano in praznovati z zbrano družbo, beri naprej.
našitek ob praznovanju 10-letnice delovanja Nm1 našitek ob praznovanju 10-letnice delovanja Nm1 (Avtor: Gorjanski medvedje)
"Vse najboljše za te …" mi bodo zapeli skavti iz Novega mesta. Čeprav so mi hoteli pripraviti presenečenje, mi je na uho prišlo, da ob tem pripravljajo praznovanje. Vabim te, da si že sedaj v koledarček poleg sobote 22. septembra označiš "Medo praznuje".

Praznovali naj bi takole: sveta maša z obljubami, udeležil se boš lahko delavnic in nagradnega športnega turnirja, pripravljena bo pot preživetja, zasluženim bodo podelili plakete, ob tabornem ognju si boš lahko sam pripravil večerjo (se kdo javi, da bi jo pripravil tudi meni?), se v prijetnem vzdušju družil z ostalimi …

Vse to in še več (vsega pa tudi jaz ne vem) te čaka 4. soboto v septembru na travniku pod viaduktom v Šmihelu v Novem mestu.
Zagotavljam ti, da se bom še oglasil in te opomnil, da se najkasneje do nedelje 16. 9. 2007 prijaviš Mateji (mateja.jakse@skavt.net) na tale dogodek.

Do takrat pa lahko spremljaš domačo stran novomeških skavtov; tam je veliko napisanega: http://novo-mesto1.skavt.net.

Hvala, ker boš namesto mene na praznovanje povabil tudi skavte, ki teh vrstic ne bodo prebrali.

Pridi, praznuj z mano!
Fotogalerija
8 slik
našitek ob praznovanju 10-letnice delovanja Nm1
Medo požen
skavtski večer pre obiskom sv. Miklavža
Postavljanje skulptur po navodilih
+5

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.