Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Mala šola ločevanja odpadkov

1
Jane Ciperle, Kranj 1 05.09.2009
Potekala bo v soboto,19.9.09 na srečanju mladih v Stični. Presortirali bomo 10 m3 odpadkov! 7000 udeležencev srečanja bo poskrbelo za material, organizatorji pa za izkušene predavatelje. Prostih je še 5 mest! Če te zanima, kako rokovati z velikimi količinami odpadkov, je to pravi prostor zate. Odlaganju v en sam koš so šteti dnevi. Teorija bo dodobra podkrepljena s prakso. Za nagrado pa na izlet v Moravske toplice!
Potekala bo v soboto,19. 09. 09 na srečanju mladih v Stični.Presortirali bomo 10 m3 odpadkov! 7000 udeležencev srečanja bo poskrbelo za material, organizatorji pa za izkušene predavatelje. Prostih je še 5 mest! Če te zanima, kako rokovati z velikimi količinami odpadkov, je to pravi prostor zate. Odlaganju v en sam koš so šteti dnevi. Teorija
bo dodobra podkrepljena s prakso. Za nagrado pa na izlet v Moravske toplice!
Potekala bo v soboto,19. 09. 09 na srečanju mladih v Stični.Presortirali bomo 10 m3 odpadkov! 7000 udeležencev srečanja bo poskrbelo za material, organizatorji pa za izkušene predavatelje. Prostih je še 5 mest! Če te zanima, kako rokovati z velikimi količinami odpadkov, je to pravi prostor zate. Odlaganju v en sam koš so šteti dnevi. Teorija bo dodobra podkrepljena s prakso. Za nagrado pa na izlet v Moravske toplice! (Avtor: Jane Ciperle, Kranj 1)
Vse sodelujoče čaka bogata nagrada:
1.lepa majica »ekipa Stična«
2.Vstopnica na zabavo po končani prireditvi
3.Kopanje v Moravskih toplicah
4.Izlet v Pécz (Madžarska)23.-26.10. (takrat tam Taizé)
5.Nova izkušnja, ki je z 98% verjetnostjo še nimaš

Če bi torej rad/a pomagal/a pri deaktivaciji »Stičenjske ekološke
bombe« se samo zaderi na: 040 425 411 (Jane) ali na jane.ciperle@skavt.net

Delo poteka vso soboto, za natančnejše informacije pa veš, kam poklicati.

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.