Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Ljubljana je hitra! Urbanacija 2.5 (VIDEO)

2
Peter Zabret - Drzni tiger, Domžale 1 22.02.2013
Pete Urbanacije v tekočem skavtskem letu se je udeležilo do sedaj največ tekmovalcev, tako da organizatorji razmišljajo o komercialnih potencialih, ki se kažejo v možnostih TV prenosov, VIP ložah za gledalce, itd.
(Avtor: )

Vendar dovolj o načrtih. Sicer se je arzenal prijavljenih raztezal vse od cca. 150 do vsaj 186cm velikih tekmovalcev, kar je slednjim omogočilo prednost skoraj ptičje perspektive.

Tokratno iskanje skritih kotičkov Ljubljaneje bilo osveženo z novostjo, saj so bile kar tri točke  od sedmih premične – z lučkami osvetljeni kolesarji so krožili po začrtani trasi in ob srečanju tekmovalcu zaupali kodo, kar je v kolesje tekanja vneslo kar nekaj dinamike in lovljenja napačnih kolesarjev.

Ljubljana je še enkrat več potrdila sloves majhnega mesta, saj se je večina vrnila z izhodišča že po manj kot eni uri, ki je minila kot bi trenil pred snežinkami tistega večera.  Pohvale organizatorjem ter vsem mimoidočim in uradnim osebam, ki smo jih tekmovalci morda zrinili na mejo med tolerantnostjo divjanja po pločnikih in ukrepanja po dolžnostih civiliziranosti.

Fotogalerija
10 slik
+7

Komentarji (2)

Za komentiranje se prosim prijavi.