Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Velikonočni ponedeljek pod Krvavcem (FOTO)

Ivan Hudobivnik - Skrbni medved 11.05.2011
Narava, orientacija, petje, igranje instrumentalistov je le del aktivnosti, ki smo jih štepanjski odrasli skavti izvedli na velikonočni ponedeljek.
Katja in Nada Katja in Nada (Avtor: Matjaž Maležič - Pozorni medved)

Narava in orientacija
Po strmem Kozjem bregu smo se preko planote povzpeli do Spodnje Štefanje vasi in pot nadaljevali do planine Davovec. Na tej planini pod Krvavcem je čudovit razgled na Ljubljansko kotlino. Na sami poti smo spoznali nekaj orientacijskih prejemov. Teh veščin je bila deležna predvsem Magda, ki se je pripravljala na obljube. Nazaj grede nas je čakalo presenečenje, ki je hkrati pomenilo posebno doživetje. Lilo je kot iz škafa. Voda je drla z vseh strani, toda mi se nismo dali in smo ne glede na okoliščine nadaljevali pot. Osvežitvi z neba smo dodali še lastno okrepčilo in polni moči nadaljevali naše druženje.


Pevska vaja in fotografije
Je bila le ena od dejavnosti s katerimi smo se pripravljali na kulturno prireditev. To, da smo potegnili v noč pričajo tudi fotografije, ki se nahajajo v tej galeriji. V galeriji je vidno vse tisto, kar je ta dan opazilo bistro Matjaževo oko. Poglejte, ne bo vam žal!

Fotogalerija
32 slik
Katja in Nada
Zapodili smo se v breg
Mlada bukev
Petje pri kapelici
+29

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.