Zažiga

1 Zažgi

Prenesi v

Prijave za praznovanje 10-letnice Alpe Adrija

Marija Božeglav 20.05.2012
10 let je od ustanovitve odraslo-skavtske skupnost Alpe Adrija. Praznovali bomo na isti gori kot je bila skupnost ustanovljena - na Monte Summanu, nad Schiom v Italiji. 8. in 9. septembra 2012. Zbiramo informativne prijave.
Cerkvica pod goro Monte Summano (Avtor: Wikipedija)

Bliža se veliki dogodek, praznovanje 10 letnice Alpe Adrija na Monte Summanu. To bo priložnost za vse nas da se srečamo s skavtinjami in skavti iz drugih dežel, da vidimo kako živijo skavtstvo drugod. Tisti, ki so se udeležili prvega srečanja na Monte Summanu, se ga z veseljem spominjajo še danes. Zakaj ne bi tudi drugi v svojo malho spravili še enega nepozabnega spomina?

Osnovni podatki so že objavljeni na ZBOKSS Wikiju. Organizatorji želijo, da se prijavljamo skupaj, zato vam posredujem prijavnico. Prijave zbira Marija Peteh na elektronskem naslovu peteh.marija@gmail.com.

Izpolnjena prijavnica predstavlja informativno prijavo in te se zbirajo do 10.7.2012.

Če nas bo informativno prijavljenih 40 ali več, bomo organizirali avtobusni prevoz. Avtobus bo peljal od Celja, do Ljubljane, proti primorski in do cilja. Vso pot bo pobiral potnike na različnih točkah ob poti. Te točke lahko predlagate sami. To naj bodo točke, kjer lahko parkiramo avtomobile in ki niso od poti avtobusa preveč oddaljene (blizu avtoceste, brezplačna parkirišča). Tudi cena avtobusnega prevoza je zaenkrat informativna.

Če bo prijavljenih manj kot 40 udeležencev, bomo šli z avtomobili. Ker smo skavti varčni in skrbimo za okolje vas prosimo za podatek koliko prostih mest imate še v avtomobilu. Lahko pa tudi zapišete, če ste že sami zapolnili avtomobile.

Po 10.7.2012 bomo prijavljene obvestili o načinu kako bomo šli in vas pozvali k plačilu izbranega aranžmaja. Vse prijave bomo posredovali tudi organizatorjem in izvedli plačilo stroška bivanja na Monte Summanu.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.