Zažiga

2 Zažgi

Prenesi v

Odrasli skavti v akciji: 1. fotonatečaj ZBOKSS

1
Matjaž Maležič - Pozorni medved (odgovorni za fotonatečaj) 22.01.2010
Lani je TROJA (Trop za odnose z javnostmi) razpisala 1. fotonatečaj za odrasle skavte. Natečaj se je zaključil na duhovnem vikendu v Kančevcih z glasovanjem in razglasitvijo in projekcijo najboljših fotografij. Poglejte si zanimive fotke!
Kuhanje golaža Kuhanje golaža (Avtor: Tone Sečnik)

Natečaj

Na natečaj je prispelo 43 fotografij petih avtorjev. Žal le toliko! V predizboru je bilo zaradi neustreznosti tematike in/ali premajhne velikosti izločenih sedem fotografij.

Glasovanje

Po posvetu smo se odločili, da bomo 36 fotografij razstavili na duhovnem vikendu v Kančevcih, kjer bodo o dokončnem izboru glasovali udeleženci duhovnih vaj. Oddanih je bilo 65 glasovnic. Vsak je glasoval za najboljših 5 fotografij. Ena fotografija je bila sicer tudi razstavljena, a ni bila uvrščena v dokončni izbor (kobilica na skavtskem kroju žal ni dala obljube in ni imela rutke okrog vratu).
 

Najboljši

Komisija v sestavi Jure Vrhovnik, Silva Vrhovnik in Matjaž Maležič je v soboto zvečer preštela glasove in ugotovila sledeči vrstni red:

1. mesto fotografija št. 23 avtorja Toneta Sečnika,
2. mesto fotografija št. 13 avtorja Antona Rozmana
3. mesto fotografiji št. 24 in 27 avtorja Toneta Sečnika
5. mesto fotografija št. 10 avtorice Adrijane Skubin in
6. mesto fotografija št. 33 avtorja Darka Potočnika

Najboljši razstavljalec je Tone Sečnik, ki je skupaj zbral 409 točk, drugi je Anton Rozman s 188 točkami, tretje mesto pa sta si razdelila Adrijana Skubin in Darko Potočnik s po 156 točkami.
 

Zahvala

Hvala vsem avtorjem, ki so poslali fotografije. Prepričan sem, da vas je med odraslimi skavti še veliko, ki imate kaj pokazati tudi na tem področju, pa se tokrat niste odzvali.

Želim in sem tudi prepričan, da vas bo naslednjič veliko več. Sedaj imate celo leto čas, da poiščete tisti najboljši motiv in v pravem trenutku pritisnete sprožilec svojega fotoaparata, da bo naslednjič najboljša vaša fotografija.

Fotogalerijo 20 najboljših fotografij + ene si lahko ogledate na povezavi: ODRASLI SKAVT V AKCIJI.

Fotogalerija
7 slik
Kuhanje golaža
Kobilica (izven kategorije)
Brrrr, je mrzla
Veselje
+4

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.