Zažiga

11 Zažgi

Prenesi v

Do konca življenja bom veroval v Boga, ljudi in v vas vse....

Ester AAČ 23.04.2008
… je ob koncu svojega nagovora rekel Robi, zaporniški duhovnik, najboljši skavt med zaporniki in najboljši zapornik med skavti. Bili smo na koncertu, bili smo skupaj in bilo nam je lepo! Kot veste, so študentje oz. karitativna skupina študentov iz Doma J.F.Gnidovca v Šentvidu v podporo in pomoč Robijevemu projektu za varno hišo ECCE HOMO organizirali koncert z naslovom GLEJTE, ČLOVEK.

Skozi različne zvrsti glasbe in petja so nas popeljali Škofijski fantje, zbor Odsev, odlična Manca Izmailova,, štiri krasna dekleta iz kvarteta Rozalije, ansambel Bajtarji in njihovo jodlanje, pa štiri dekleta iz skupine Katrinas, ki so na noge dvignile celo dvorano, 13 krasnih fantov iz skupine Lovrenciji, kvartet Glasniki, pater Ferlež z dvema pevkama, tamburaška skupina iz Komna ter pevka Tina in njen kitarist.

Ne vem, komu smo najbolj ploskali. Vsem po vrsti, vsem enako navdušeno, tudi Robiju, ki nas je nagovoril v svojem prepoznavnem slogu, tudi odlomku iz filma, ki se je končal z zelo pomenljivim ? (beri: vprašajem), še najbolj pa tem mladim, ki so prišli na odlično idejo, naredili veliko dejanje, organizirali koncert in nas po koncertu še pogostili.

"Pej, je blu lepu. Šaldu lepu..." je pela ena od pesmi. Res je bilo tako! In še lepše! Upam, da sta bili lepo polni tudi skrinjici s prostovoljnimi darovi za hišo.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.