Zažiga

0 Zažgi

Prenesi v

Vabilo: Divja jaga 2016

(Woppa) Klan, Brezovica 1 12.04.2016
Letos se bo na Ljubljanskem Barju, tokrat že petič, odvijala največja kompleksna skavtska nočna igra Divja jaga, tokrat v stilu srednjega veka.
(Avtor: )

Zgodila se je tragedija, v kraljestvu vladata nemir in obup zaradi smrti kraljevega sina. Zato veličanstvo potrebuje vašo pomoč, da se nam pridružite in potegujete za kraljevo nasledstvo in kralju dokažete svoje zaupanje, ter tako prevzamete kraljevo krono.

Komu je namenjena? 

Skupine so sestavljene iz PP ali NOPP, ter njihovih voditeljev, štejejo lahko od 8-10 članov (če ima skupina manj od 10 članov, bo morala kriti celotno prijavnino (za vseh 10 članov, kar je maksimalno število članov ekipe)). Ekipe so lahko sestavljene poljubno, lahko iz mešanih spolov, celo različnih stegov.

Kdaj in kje bo? 

Divja jaga se bo odvijala v noči iz 16. na 17. april na Ljubljanskem barju z začetkom v poznih popoldanskih urah in s koncem sredi noči. Lokacijo dogodka si lahko ogledate (tukaj: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=z_heY7hnn2Pc.kAZjQQeRMUGg ).
Več dodatnih informacij o samem dogodku lahko dobiš na naši spletni strani: http://divja-jaga.skavt.net/2016/

Prijave so odprte samo še do srede, 13.4. do polnoči, zato pohiti in se s svojo ekipo še zadnji hip prijavi (tule:  http://divja-jaga.skavt.net/2016/prijava.html)!

Veseli bomo vaše družbe, zato vsi vljudno vabljeni!

(Woppa) Klan, Brezovica 1

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.