Zažiga

10 Zažgi

Prenesi v

Brezoviški pomladni dvojček

Špela Zalaznik 13.04.2009
Slišim glasbo in vidim ljudi! Vsi se vrtijo, prav čudno se »zvirajo!« Nato pa se odpravim na pot. Končno v oddaljenosti zagledam starodavno mesto. Piramida, kipci... Od odkritja se mi zavrti v glavi... Grmovje nedaleč stran se premakne! Poči vejica. KRIK! PUŠČICA! Vse je zamegljeno- zmanjkuje me…
ples ples (Avtor: Špela Zalaznik)
Te zanima kaj sledi? Potem se moraš udeležiti Divje jage 2009, ki jo pripravlja steg Ostrorogega jelena, Brezovica 1. Odvijala se bo v noči iz sobote, 9. maja na nedeljo, 10. maja. Prostora je samo za 10 ekip po 10 skavtinj in skavtov, kdor prej pride, prej igra! Zato sledi novicam na http://divja-jaga.skavt.net/2009/ ter čim prej zberi ekipo in se prijavi!

Brezovčani smo se odločili, da vam ponudimo skavtski dvojček, zato se Divji jagi pridružuje tudi ples Dej sukn' me! Plesali bomo v petek, 8. maja zvečer. Za vse tiste, ki se boste odločili za super skavtski vikend, bomo priskrbeli tudi prostor za spanje. Vstopnina za ples je skromna 2€ na osebo, če pa se udeležiš tudi Divje jage, plačaš le 1€! Rutka je obvezni del plesne opreme. Prijave zbiramo na e-mail: spela.zalaznik@skavt.net . Več podatkov kmalu najdeš na spletni strani http://brezovica1.skavt.net .

Torej, rezervirajte si datume in se vidimo!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.