Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Steg Celje 2 preživel nepozaben dan...

Rolando Radej 22.07.2006
Skavt ne bi bil skavt, če se ne bi v naravi dobro počutil. Še posebej, če je nebo jasno, ima ob sebi prijatelje, ga na taboru obiščejo starši...Da pa je koš dobre volje resnično zvrhan, pa poskrbi lahko tudi škof, ki pride na obisk, zraven pa ga spremlja še domači župnik, ki je sicer pred mnogo leti dal skavtsko obljubo, vendar do sedaj tega v svoji župniji ni pokazal - sedaj je uradno postal naš član.
Dvig zastave na dnevu stega Celje 2 Dvig zastave na dnevu stega Celje 2 (Avtor: Odločeni Bagira)
No, da ne bom dolgovezil... Dan stega Celje 2 je bil perfekten. G. škofu smo rutico zamenjali, g. opat Marjan Jezernik je sedaj še bolj naš (mimogrede: poimenovali smo ga Ati Viharnik, ker nam je kakor oče), izvidniki so dali obljube, prav tako naša klanovka Barbara...

Lahko bi rekel, da pa je ena zadeva poskušala skaziti ta dan - poslovili smo se namreč od našega duhovnega asistenta, ki odhaja v Šoštanj za kaplana. Ampak, ker je bilo slovo tako lepo in ker vemo, da se bomo še kdaj srečali (morda se bo sedaj v Šoštanju nastala nova skupina ;-), nam tudi to ni pokvarilo dne.
In ne nazadnje, smo bili veseli tudi obiskovalcev iz drugih stegov - obiskali so nas namreč Velenjčani, Mozirčani in Rakova steza.
Za kaj več pa si poglejte slike - menda povedo več kot tisoč besed.
Fotogalerija
13 slik
Dvig zastave na dnevu stega Celje 2
Pozdravni govor
Med mašo na dnevu stega Celje 2
G. škof v pričakovanju menjave rutice
+10

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.