Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Skavti s hribov: prekletstvo srebrnega zaslona

Ubogljivi sokol & Neumirljiva štorklja 30.10.2006
V petek, 27.10.2006, smo se skavti iz KMK zbrali za gradom v Idriji, ter se odpravili v »neznano«. Nekje sredi gmajne smo se ustavili, da sta Gvido in Jakob dala odhod. Ko smo prispeli v »neznano«, smo se nastanili v lovski koči na Vojskem.
Drevo jeseni Drevo jeseni (Avtor: Jerica Poljanec)
V soboto, 28.10.2006, sta naša nadvoditelja Jerica in Nejc imela koncert, čigar posledica je bila konec spanja. Potem smo imeli puščavo, med katero smo razmišljali o denarju. Sledilo je postavljanje bivaka, jambora in zloglasnega zaslona. Nato smo imeli tekmo v petelinčku pod pokroviteljstvom SZPIP (beri: Svetovna zveza profesionalnih igralcev petelinčka). Ker je bila poleg sv. Pavla, ena od tem jesenovanja denar, smo igrali za denar. Na koncu smo morali povedati, kako bi prisluženi denar porabili. Po prihodu v »kamp«, se je na Ano inNejca zgrnilo velestrašno prekletstvo srebrnega zaslona (beri: omenjena osebka sta večkrat strgala zaslon). Po pojedeni večerji smo imeli oddajo "Pro et contra" na temo denarja. Zmagovalca ni bilo.
V nedeljo, 29.10.2006, sta naša nadvoditelja imela recital, čigar posledica je bila konec spanja. Po zajtrku smo začeli pospravljati bivak. Jedli smo čokolado in imeli še zaključek tem o denarju in sv. Pavlu. Odpravili smo se k sv. maši in se peš odpravili v Idrijo.
Fotogalerija
6 slik
Drevo jeseni
Bivak in skavti
Skavti ob zastavi
Kuhanje po skavtsko
+3

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.