Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

Samo en je steg, samo ena čast, samo ti si naš, gremo Maribor 2!

Spretna miš in Navihani osl 16.10.2008
Gremo Maribor 2… že 10 let! Ja točno tako! Sobota, 4.10. Praznovanje našega 10. rojstnega dne smo začeli s ČUKI, nato pa smo ga nadaljevali v Gaju nad Mariborom. Večer smo preživeli ob spominih letošnjega, še tako sveže živečega v naših mislih, Jamboreeja.
10. obletnica Maribor 2 10. obletnica Maribor 2 (Avtor: Navihani osl, Matej Nidorfer)
Kmalu pa smo po napornem dnevu popadali v ''postelje'' (beri na armaflekse, v spalke), nekateri pa so klepetali, kartali, se smejali,… še pozno v noč. Ampak kmalu se je zaslišal znan glasen žvižg piščalke, ALARM! Hitro, kolikor se je dalo, smo se pognali na noge, v kavbojke in kroj, in brž za piščalko. Čakali so nas slavnostni prehodi med vejami in odhodi iz stega, nato pa še…PRESENEČENJE! DARILO za naš rojstni dan (ga boste že videli, ko bo čas za to).

Nedelja, 5.10. Naše slavje se je nadaljevalo. V pričakovanju vseh gostov, smo za njih pripravljali SOBO SPOMINOV, razne igre, orientacijsko pot, …ter za slavnostno mašo oltar in tudi jambor. Naredili smo še par skupinskih fotk za arhiv, nato pa so se že začeli sprejemi prvih gostov. Ko se nas je le zbrala velika množica, starih, zdajšnjih in novih obrazov, smo slavje začeli s sv. mašo, ki je potekala v zelo razgibanem vzdušju. Po maši je še sledil slavnostni kvadrat in še eno darilo za naš rojstni dan, stegovski našitki našega Maistrovega stega, nato pa… vrhunec praznovanja: torta oz. 10 TORT! Dan smo preživeli v obujanju spominov tako ali drugače, ob pečenih kostanjih, igranju roverčka, podpisovanju v zlato knjigo,… In ko so gostje začeli počasi odhajati domov, se je tudi naše slavje počasi stekalo h koncu. Tako smo zaključili praznovanje našega 10. ROJSTNEGA DNE stega MARIBOR 2. Pa se vidimo spet čez 10 let!

B.P.

Spretna miš, Rahela Nidorfer
Fotogalerija
12 slik
10. obletnica Maribor 2
10. obletnica Maribor 2
10. obletnica Maribor 2
10. obletnica Maribor 2
+9

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.