Zažiga

13 Zažgi

Prenesi v

Raki na počitnicah a še prej POD MAVRICO

Rakova steza 1 10.06.2007
Skavtska skupina Rakova steza 1 je zaključila skavtsko leto 2006/07, ter se skupaj s starši podila POD MAVRICO in se tako podala na oddih ... a le do naših poletnih taborov.
le glej, le glej da se ne izgubimo le glej, le glej da se ne izgubimo (Avtor: RS1)
25. maja zvečer se je pri Šmartinskem jezeru zbrala četa, ki jo je čakala pot do Skočirjevih travnikov, kjer so čez noč taborili in uspešno branili svojo zastavo pred klanovci.

Istega večera, pa se je zbral tudi SKVO, ki je imel še zadnje priprave pred zaključkom skavtskega leta, seveda pa smo med voditelje sprejeli novega četovodjo (ki smo ga zeeelo veseli).

...in bilo je jutro drugi dan (torej sobota 26.5.) ... izvidniki in vodnice so se prebudili po (ne)prespani noči in pričeli še z zadnjimi pripravami. Pridružili so se voditelji, klanovci in kasneje so prišli tudi starši, ki so nam pomagali sestavljati rakeca. Sledil je slovesen krog, sledila je zamenjava stegovodinj in pričela se je maša s 6 obljubami (ja ja ... se množimo). Za konec pa smo se zapodili za barvami, tako smo vsi lovilo mavrico (in starši so se še posebaj izkazali).

Sledila je razglasitev rezultat in sladkanje...
... sedaj pa sledi "počitek" do naslednjih dogodivščin.
Fotogalerija
12 slik
le glej, le glej da se ne izgubimo
skupni krog
lov za barvami
obljuba - četa
+9

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.