Zažiga

16 Zažgi

Prenesi v

Pust skavta v evropski preobleki

Julija Remenik, Zanesljiva netopirka 10.02.2008
2. februarja se je v stegu Mozirje 1 znova zgodilo pustovanje mozirskih skavtov, Pust skavta. Tema letošnjega pustovanja so bili evropski narodi. Tako se je v naši župnijski dvorani ob petju, smehu in plesu zbrala celotna Evropa.
PUST SKAVTA V EVROPSKI PREOBLEKI PUST SKAVTA V EVROPSKI PREOBLEKI (Avtor: Jaka Steblovnik - Skuliran Svizec)
2. februarja se je v stegu Mozirje 1 znova zgodilo pustovanje mozirskih skavtov, Pust skavta. Tema letošnjega pustovanja so bili evropski narodi. Tako se je v naši župnijski dvorani zbrala celotna Evropa. Med Škoti, Italijani, Grki in drugimi narodi, pa se je tu in tam našel tudi kak preprosti kmet, pek, policist, manjkala pa nista niti Tom in Jerry, Batman in hudič. Seveda pa se je naše zabave udeležil tudi naš evropski poslanec Lojze Peterle, ki nam je zaigral na svoje orglice.

Zabava je dosegla svoj vrhunec ob podelitvi nagrad za najboljšo masko. V kategoriji Najboljša skupinska maska so nagrado prejele beneške maske, med posameznimi maskami pa je zmagal kmet. Čestitamo!

Zabavo, na kateri je plesala vsa Evropa ni manjkalo petja, smeha in plesa. Za dobro glasbo poskrbel lokalni bend, za celotno organizacijo, pa se imamo zahvaliti naši četi in njihovim voditeljem. Le tako naprej!
Fotogalerija
8 slik
PUST SKAVTA V EVROPSKI PREOBLEKI
PUST SKAVTA V EVROPSKI PREOBLEKI
PUST SKAVTA V EVROPSKI PREOBLEKI
PUST SKAVTA V EVROPSKI PREOBLEKI
+5

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.