Zažiga

0 Zažgi

Prenesi v

Prednovoletna zabava 2014

Katja Černelič, klan Homška klapa 08.12.2014
Klan Homška klapa letos 11. organizira prednovoletno zabavo za vse skavte od 9. razreda naprej! Letos bo vse v znamenju gusarjev.
Prednovoletna zabava 2014 (Avtor: Matej Lovšin)

Homški klanovci vse skavte od 9. razreda naprej NADVSE VABIMO na prednovoletno zabavo, ki bo 19.12.2014. 

Kot že toliko let, smo se tudi letos odločili za posebno tematiko zabave - po kavbojih in havajcih so na vrsti GUSARJI! Preveze čez oko, rute, klobuki, pasovi; uporabite čimveč domišljije in se potrudite za svoj kostum, kajti NAJBOLJŠI KOSTUMI BODO NAGRAJENI! Vendar pa ne pozabite na rutko! :)

Zopet nas bo sprejela dvorana pod cerkvijo na Viru, ki pa bo spremenila navadno vzdušje v pravo gusarsko z ladjami in podobnimi stvarmi.

Prispevek za zabavo je 2€, če pridete po 21. uri, pa 3€.

Po zabavi ponujamo brezplačno možnost prenočitve, zaradi lažje organizacije pa prosimo, če se za prenočišče predhodno prijavite na e-mail organizatorjev.

Več informacij najdete na Facebooku in sicer tako, da najprej med svoje prijatelje dodate klan Homška klapa, nato pa potrdite udeležbo na facebook dogodku Prednovoletna zabava 2014. Na Facebook-u bodo objavljeni tudi videi odštevanja, reklame, slike in videi po zabavi. Mogoče se najde tudi kakšna nagradna igra. 

Ne bo vam žal, zato le pridite in preživite petkov večer s skavti iz cele Slovenije! :D

Klan Homška klapa

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.