Zažiga

10 Zažgi

Prenesi v

Podokničarke

8
Klara Pisk, Nezrajtalasta Svina 18.04.2009
Bil je torek, 14. 4. 2009, po Veliki noči, in klanovke ter voditeljici iz klana iz Poljanske doline, smo se zbrale na izrednem srečanju – pevskih vajah. Še preden smo dodobra ogrele svoje glasilke, smo si nadele posebna oblačila in se stlačile v avto ter začele svojo podokničarsko kariero.
Pred blokom Pred blokom (Avtor: Klara Pisk)
Prva podoknica: blok, zapete tri pesmi, Jernej na lepem pride ven, zaliman in vesel. Med vožnjo dobimo sms z zahvalo.

Druga podoknica: hiša, odpete vse pesmi s seznama, prižgane luči, nikjer nikogar. S povešenimi nosovi zapustimo ta kraj.

Tretja podoknica: hiša, odpetih par pesmi, skrivnostni poslušalec na balkonu gre zbudit Jerneja, za kogar je bila podoknica. Nežka dobi svojo kavo, ostale pa čaj oz. vodo. Sledi sms z zahvalo.

Četrta podoknice: blok, ponovno zbudimo polovico prebivalcev bloka, nekateri nas celo poskušajo zaliti z vodo, odpetih par pesmi, metanje kamenčkov v okno, prižgana luč in nadvse navdušen Luka. Ura je 2 ponoči.

Peta podoknica: hiša, izčrpamo skoraj vse možne ideje, ko se pojavi Žigova mami, ki zbudi Žiga, ki je tik pred poroko. Sledi postrežba ter pot domov (ura je bila 3, čez par ur pa pouk). Sledi klic z zahvalo.

Sklep večera je bil, da zadevo ob priliki ponovimo (seveda upamo, da se bodo tudi fantje opogumili), tokrat pod druga okna in povsem nepričakovano.
Fotogalerija
8 slik
Pred blokom
Po pevskih vajah
V akciji
Jernej
+5

Komentarji (8)

Za komentiranje se prosim prijavi.