Zažiga

14 Zažgi

Prenesi v

Pisano barvita džungla

Akela, Ribnica 1 22.03.2008
Ribniška džungla se je na februarskih in marčevskih srečanjih spremenila v pravo paleto barv, volčiči pa so dokazali, da se pod budnim očesom kače Kaje prelevijo v prave umetnike. Tako so nastajale in nastajale... velikonočne voščilnice.
Izdelovanje velikonočnih voščilnic Izdelovanje velikonočnih voščilnic (Avtor: Akela)
Bližajo se velikonočni prazniki, ko drug drugemu želimo blagoslova, veselja in veliko pirhov. Marsikomu nemalo preglavic povzroča že pisanje voščilnic, kaj šele njihova izdelava! Zato smo se v krdelu odločili, da bomo ljudem priskočili na pomoč...

Nekateri so v roke vzeli barvice in voščenke, drugi šivanko in nit, spet drugi zobno krtačko... Pljunili smo v roke in KAR NAJBOLJE na delo! Nekateri prstki so malce boleli od vbodov šivanke, drugi so bili prebarvani z vsemi možnimi odtenki (da sploh ne omenjam, do kje je segala barva na rokah:)). Tako so izpod majhnih rok nastajale prave umetnine. Kupček narejenih voščilnic se je hitro večal in pripravljeni smo bili, da jih ponudimo ljudem.

Svoje izdelke smo prodajali po nedeljskih mašah in lahko povem, da so bili ljudje navdušeni nad našo akcijo. Mi pa tudi, saj je tako v naš hranilnik za Jamboree prišlo kar nekaj eurov.

Krdelo iz Ribnice 1 vsem želi blagoslovljene, doživete, vesele in pirhov polne velikonočne praznike!
Fotogalerija
5 slik
Izdelovanje velikonočnih voščilnic
Izdelovanje velikonočnih voščilnic
Izdelovanje velikonočnih voščilnic
Izdelovanje velikonočnih voščilnic
+2

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.