Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

Odrini...

Rolando Radej 24.09.2006
In res smo odrinili, 23.9.2006, na naše že tradicionalne skupne prehode ob koncu starega in začetku novega skavtskega leta.
Odrinili smo na globoko Odrinili smo na globoko (Avtor: Rolando)
60 se nas je podalo na Ponikvo pri Žalcu in njeno okolico, kjer smo ob katehezi, pesmi in aktivnostih po vejah pogledali na prehojeno skavtsko pot. Odrinili smo (kot pravi pesem) na globoko, kjer smo našli školjke - prijatelje, dobro voljo, lepo naravo, čudovit sončen dan, prijazne domačine, in v vsem tem seveda Njega, ki nas je poklical v življenje in tudi na skavtsko pot.
Najstarejši volčiči so se na skali posveta poslovili od krdela in odšli v četo. Najstarejši izvidniki pa so stopili v klan.
Trije klanovci pa so okrepili vrste našega SKVOja in se dali velikodušno na razpolago kot skavtski voditelji.
Ob zaključku našega druženja smo se ob Gospodovem oltarju zbrali skupaj z našimi starši, duhovnim asistentom Davidom (ki je prav pri tej maši sprejel našo rutico) in g. opatom - Atijem viharnikom - ki nas je po pomenljivem evangelskem odlomku spomnil na dve večkrat pozabljeni vrednoti: prošnjo in zahvalo. Vsega tega je bilo na dnevu naših prehodov veliko in naše skupno druženje nam daje moč in zagon za nove skavtske dogodivščine.
Fotogalerija
7 slik
Odrinili smo na globoko
Izvidnica prebira pismo odhoda, preden se poslovi od čete
Zbrali smo se v krogu - 60 skavtov...
Stari in novi PP - pred uradnim prehodom
+4

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.