Zažiga

18 Zažgi

Prenesi v

Nisi Softič 2007

Rolando Radej 22.05.2007
Četovodja stega Celje 2 s pomočjo sovoditeljev iz veje in SKVOja pripravlja letos prvič (upa pa, da bo postalo tradicionalno) izziv za izvidnike in vodnice z naslovom "Nisi Softič". Povabljeno je tudi nekaj sosednjih stegov. V prihodnosti pa lahko pričakujete, da bo izziv, če se bo letos izkazal kot uspešnica, odprt tudi za izvidnike in vodnice vseh ostalih slovenskih stegov.
Našitek izziva za IV z naslovom "Nisi Softič" Našitek izziva za IV z naslovom "Nisi Softič" (Avtor: )
Za marsikoga, ki dela primerjavo med skavti in taborniki, smo skavti pomehkuženi, premalo damo na skavtske veščine ipd. Tako se nas je začelo prijemati ime "Softiči". Nekateri govorijo tudi o "salonskih skavtih".

Mogoče res damo več na vrednote in duhovnost, vendar obvladamo tudi veščine. In to bodo dokazali naši izvidniki in vodnice, ki se bodo na orientacijskem tekmovanju pomerili tudi v različnih skavtskih spretnostih (signalizacija, bivakiranje, plezanje, ognji, BP, ...).

Vse to se bo dogajalo v soboto, 26.5.2007, dopoldan v okolici Šmartinskega jezera pri Celju.

V upanju, da se naslednje leto vidimo na izzivu, vas vabimo, da za odzive pocukate za rokav letošnje udeležence. Kako pa priti do njih? Za to se bo pa potrebno malce po skavtsko znajti...

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.