Zažiga

19 Zažgi

Prenesi v

Limbarska gora, moj Bog in talno ogrevanje

Bena Briški, Rahločutna puma 06.04.2007
Ponudb za 'duhovno injekcijo' se je letos kar trlo, a naš skvo se je odločil, da si jo pripravi kar sam. Odpravili smo se na Limbarsko goro, kjer smo počeli marsikaj...
priprava ognja priprava ognja (Avtor: Miran Žvanut)
V soboto 31.3. zvečer smo iz Dravelj odpujsali proti Limbarski gori. Tam smo najprej končno tudi uradno v naše vrste sprejeli DA Marka, tako da smo mu dali rutko z barvami našega stega. Zanjo pa se je seveda moral tudi malce potruditi;) Po pozni večerji smo še malce posedeli in klepetali, potem pa se ob misli na naslednji dan končno pospravili spat.

Nedelja je minila precej hitro, še posebej zato, ker je naša budilka zaspala:), zaradi česar smo vstali kar pozno. Po zajtrku smo dobili prvo dozo duhovnosti, šli v puščavo, kjer smo razmišljali o svojem odnosu do Boga, do drugih, do sebe in si svoje misli potem tudi podelili. Potem smo hitro naredili ogenj, spakirali piščanca in zelenjavo v folijo in ga pekli, medtem pa izdelovali butarice. Po kosilu (piščanec + kremirana zelenjava:)) smo se odpravili k maši na bližnji Golčaj. Maša je bila doživetje, saj je uro in pol stanja v nabito polni cerkvi svojevrsten izziv:) Potem smo odhiteli nazaj na Limbarsko goro, pomalicali, dobili še drugo dozo duhovnosti, pospravili hišo, in se utrujeni, a obnovljeni odpeljali nazaj v Ljubljano.

In kaj ima tu zraven talno ogrevanje? Ker je imela hiša, v kateri smo spali, samo tovrstno ogrevanje, zaradi česar je bilo ponoči tako mrzlo, da smo nekateri pospešeno začeli razmišljati o nakupu toplejših spalk:))


Fotogalerija
9 slik
priprava ognja
delanje palic za peko hrenovk
brskanje po žerjavici
priprava paketov piščanca z zelenjavo
+6

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.