Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

Krdelo Mozirje 1: Ledena doba se nadaljuje!

Bagira, Mozirje 1 25.02.2009
Ta vikend se je naše krdelo (Mozirje 1) mudilo v Šentlambertu nad Zagorjem, kjer smo skupaj z Manyjem, Eli in njuno druščino skupaj živeli v času ledene dobe.
Zimovanje VV 2009 Zimovanje VV 2009 (Avtor: Julija Remenik)
Še pred nekaj tedni, je bila celotna zemlja prekrita z debelo skorjo ledu in snega, če pa pogledate skozi okno danes, boste ugotovili, da temu ni več tako. Pa je le imel prav Zviti Toni, ko je rekel, da bo konec sveta! »Le kako bomo preživeli, če nas zares zalije voda? Saj še plavati ne znamo dobro, pa še kopalk nimamo s sabo?« Takšna in podobna vprašanja so se nam podila po glavi, medtem, ko se je sneg pred našimi očmi spreminjal v vodo!

Ni nam preostalo drugega, kot da smo se skupaj z Manyjem, Eli in njuno druščino odpravili na dolgo pot, na kateri smo poiskali vsak svoj želod; se spotoma ustavili na Skali posveta in medse sprejeli mladičke; izvedeli nekaj novega o tem, kako varovati naše okolje; imeli ročno spretnost in se podali na pravi lov. Kaj drugega nam tako ali tako ni preostalo, če smo hoteli preživeti! Zvečer pa smo se vendarle nekoliko razvedrili ob skavtskem ognju in se do sitega nasmejali na podgana partyju.

Čeprav je ob našem odhodu domov na rahlo naletaval sneg, ker pomeni, da se ledena doba nadaljuje, smo se vseeno odpravili na pot proti Mozirju k svojim družinam. Kajti družina je zelo pomembna!
Fotogalerija
18 slik
Zimovanje VV 2009
Zimovanje VV 2009
Zimovanje VV 2009
Zimovanje VV 2009
+15

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.