Zažiga

0 Zažgi

Prenesi v

Količkanje 2016

Neža P., divja puma 28.02.2016
Kljub temu, da nam zima letos ni naklonila velikih količin snega, ga je bilo na smučišču Rudno v Železnikih ravno prav za še eno super Količkanje.
Skupinska slika Skupinska slika (Avtor: Železniki 1)

Tudi letos so se Žilavim žebljičkom na smučarsko/bordarskem tekmovanju pridružili člani različnih stegov iz Slovenije. Zabavali smo se v družbi skavtov iz Homca, Kranja, Maribora in Škofje Loke.

Za začetek smo se dobro ogreli in nato svoje tehnike izpilili še na smučišču, vmes smo tekmovali na snežnem poligonu in se tudi v kategoriji za naj pustno masko potegovali za lepe nagrade.

Sledil je trenutek resnice, napetost je naraščala, živci so popuščali in sledila sta dva spusta po odlično pripravljeni progi. In dobili smo skavte, ki so stali na zmagovalnih stopničkah.

Po razglasitvi smo uživali še ob kosilu, ki sta ga pripravila naša pridna Akela in Bagira. Ker pa je bil dan prelep, smo ga izkoristili do konca in se po belih strminah spuščali vse do zaprtja smučišča.

Za uspešen dogodek se moramo najlepše zahvaliti našim sponzorjem, ki so nam tudi letos pomagali, da je bilo Količkanje nepozabno.

Fotogalerija
5 slik
Skupinska slika
Udarili smo se na spretnostnem poligonu
Nasmejanih obrazov na Količkanju ni manjkalo
Vijuganje med količki
+2

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.