Dogodek

Glej daleč- tabor voditeljev 2006

pred 6479 dnevi
Začetek: 29.07.2006 ob 22:00
Zaključek: 04.08.2006 ob 22:00

Zažiga

9 Zažgi

Prenesi v

Kje bo Glej daleč?

Trop za pripravo tabora Glej daleč 29.03.2006
Trop za pripravo tabora voditeljev Glej daleč si je v nedeljo ogledal taborni prostor v Škofji Loki. Razmišljali smo, kje bo kaj na taboru in ob tem dobili še kup novih in zanimivih idej. Po ogledu tabornega prostora smo popoldne preživeli v skavtskem stanovanju (prav ste prebrali!) stega Škofja Loka 2 in prav prijetno načrtovali naše nadaljnje delo.
Ogled tabornega prostora Glej daleč v Retečah pri Škofji Loki + načrtovanje. Ogled tabornega prostora Glej daleč v Retečah pri Škofji Loki + načrtovanje. (Avtor: Grega Grom)
Nad tabornim prostorom smo bili navdušeni. Sicer ne vemo, kako izgleda poleti, ampak tokrat so nas pričakali zvončki in žafrani. Kljub nekoliko hladnemu vremenu smo po tabornem prostoru pohajkovali kar 2 uri in načrtovali, kje bomo spali, kje bomo imeli delavnice, kje bomo jedli in kje se bomo zabavali.

Po ogledu tabornega prostora smo se odpravili na kosilo. Skuhali smo si mehiške tortilje in se reees dobro najedli. Saj je bilo prav, ko nas je pa čakalo še kar dolgo ampak prijetno popoldne. Ukvarjali smo se z različnimi vprašanji, ki so se nam zastavila med našimi dosedanjimi pripravami in v tropu pozdravili tudi novega člana, Urbana Zorca iz Brezovice 1, ki je prevzel finančni podtrop.

Dan je bil prijeten in produktiven. Zdaj pa čakamo še vaše prijave :)...
Fotogalerija
26 slik
Ogled tabornega prostora Glej daleč v Retečah pri Škofji Loki + načrtovanje.
Dobili smo se pred cerkvijo
Ogled tabornega prostora Glej daleč v Retečah pri Škofji Loki + načrtovanje.
Mmmm, diši!
+23

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.