Zažiga

26 Zažgi

Prenesi v

Kam so odkvakale Zlate žabe?

vaši domžalčani 24.03.2007
Že šesto leto zapored je skavtski filmski festival Zlata žaba pokazal svoje krake in po domžalski navadi je bil tudi letošnji festival poglavje zase. Teden pred prireditvijo je potekal predizbor, 6 od 9ih filmov posnetih na tematiko 'Biti manjšina ali izgubiti se v večini' se je uvrstilo na osrednjo prireditev. In kdo so srečni lastniki kipcev?
(Avtor: )
Preden vam izdamo rezultate še nekaj podrobnosti o festivalu. Letošnja novost je uvedba kategorije spotov, ki promovirajo skavtstvo. Glede na dober odziv pa bo najbrž postala kar zvezda stalnica. Dogajanje na odru je med drugim popestrila skavtska različica skupine ''Lordi''. Njihova izvedba pesmi ''Hard Scout Hallelujah'' je bil tako ali drugače pošasten dogodek. Da se več kot 300 gledalcev ni preveč zasedelo (čeprav jih je veliko tudi stalo) pa sta poskrbeli vaditeljici aerobike. Na festival je prišel tudi Zlatko. Vendar ne katerikoli Zlatko. Prišel je sam Zlatko Mercedez. Povedal je mnogo besed, množica jih je požirala in njihova energija je vzbrstela v veličasten aplavz.

Sledilo je glavno dejanje večera. Nagrada za najboljšega igralca je šla Siniju (glavnemu igralcu v filmu ''Z glavo navzdol'', v katerem so združili moči člani ZSKSS in ZTS), kipca za najboljši film se je veselila Komenda 1 (film ''Ahtej se, skavte gredo''). Zlato žabo za najboljši spot pa so dobili... Komenda 1 (da, gre za isto Komendo 1 kot zgoraj).

Večer se je prevesil v prehranjevalni in čvekalni del, kjer so se kovale ideje za prihodnje leto. Nekaj zamisli pa se bo uresničilo že zdaj. Odločili smo se, da ugodimo številnim prošnjam in ponudimo zbirko vseh tekmovalnih filmov in spotov. Če želite prejeti ta DVD nam pišite na skvo.domzale@gmail.com.

Več podatkov o Zlati žabi in galerijo slik najdete na
http://zlata-zaba.skavt.net
Fotogalerija
10 slik
+7

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.