Zažiga

14 Zažgi

Prenesi v

Jaz te vzamem, ti me vzameš - skupaj sva eno!

Matjaž Maležič 03.06.2007
V soboto, 26. maja 2007, sta si pred Bogom in številnimi pričami obljubila zakonsko zvestobo Ana Škrlep in Matjaž Gerčar.
Nekaj slikovnih vtisov z dogajanja na poročni dan Nekaj slikovnih vtisov z dogajanja na poročni dan (Avtor: Matjaž in Matic Maležič)
Matjaža se prav gotovo spomnite kot enega od članov ekipe skavt-net. Ker občasno dela kot tehnik na radiu Ognjišče, pa je bilo samoumevno, da je bil član in obenem gonilna sila ekipe skavt-radio, ki je pred leti pripravljala skavtske oddaje na radiu Ognjišče.

Sedaj ga bo na nadaljnji poti spremljala žena Ana, katere se nekateri spomnite kot avtorice številnih fotografij, objavljenih v reviji Ognjišče.

Matjaž je doma z Vira pri Domžalah, kjer je bil član stega Vir 1. V soboto se je najprej odpravil po nevesto v Tunjice, po civilni poroki v Domžalah pa sta si pred Bogom in številnimi pričami obljubila večno zvestobo v cerkvi sv. Mihaela v Mengeš-u.
Poročil ju je Matjažev stric Janez, župnik v Šmarci pri Kamniku, somaševal pa je g. Jože, župnik z Vira.

Z ubranim petjem je slovesnost polepšal mladinski pevski zbor z gosti. Po maši je bila za cerkvijo pogostitev za vse navzoče, ohcet pa se je nadaljevala v jamarskem domu na Gorjuši.

Obema želimo veliko lepega na skupni življenjski poti!

Fotogalerija
17 slik
Nekaj slikovnih vtisov z dogajanja na poročni dan
Nekaj slikovnih vtisov z dogajanja na poročni dan
Nekaj slikovnih vtisov z dogajanja na poročni dan
Nekaj slikovnih vtisov z dogajanja na poročni dan
+14

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.