Zažiga

27 Zažgi

Prenesi v

DPSV na Ptuju se je zaključil

Grega Škulj 19.03.2007
Tudi stari volki smo končali z našim posvetom, ki je bil letos na Ptuju. Končni vtis je odličen, za kaj več pa si preberite naslednjo zgodbo.
Utrinki z DPSVja Utrinki z DPSVja (Avtor: Grega Škulj, Tadej Pintar)
Bi-Pi je šel na ladjo, tam je spoznal Olave. Tak je bil tudi začetek našega posveta. Po zbiranju smo se namreč preselili na travnik k cerkvi kjer smo srečali oba, Bi-Pi-ja in Olave.Kasneje smo se razdelili v skupine in s skupnimi močmi metali kocko in reševali naloge. Nekatere so bile res zabavne, v bistvu vse, razen tiste da moramo moški imeti nalakirane nohte leve roke...

Sledil je Bi-Pijev življenjepis, bolje rečeno življenjevid, kajti ogledali smo si prezentacijo s filmčki. In kasneje smo že šli po delavnicah. Bilo jih je kar nekaj, zato je bilo skoraj težko izbrati pravi dve. A ko smo prišli na izbrane delavnice, skoraj ni bilo važno katera je bila. Mislim da ne bom govoril narobe če rečem, da smo na vseh uživali. Potem malica, še kasneje drugi krog delavnic. Večerja. Nato pa odhod na skalo posveta, kjer je nekaj naših starih volkulj predstavilo korak voditelja.

Zabavni večer. Veliki Emerson s svojimi velikimi triki, ki so nas nasmejali. Ali pa prestrašili. Na srečo šal ni zgorel in tudi prstan se je vrnil na roko. Takoj zatem pa Voditlerije. Že naslov vam lahko pove kaj naj bi to bilo. Tina in Gašper sta namreč zbirala naj sovoditelja. Tudi tu je bilo veliko smeha, še predvsem ko so Gašperju odgovarjala dekleta. In nato težko pričakovani spanec. Za nekatere. Ostali smo še malce ostali v učilnici in se zamotili z Junglespeedom in tarokom.

In ko smo se ravno hoteli odpraviti spat, smo izvedeli še vročo novico: Olave je bila ugrabljena! In kaj smo hoteli drugega, kot da jo vrnemo tja, kamor spada: v objem Baden-Powella. Odpravili smo se na lov in vmes tuhtali kje bi lahko bila. Ko smo se oborožili (s palicami) smo jo poskušali rešiti. In ne morete verjeti da nam je to dejansko uspelo. Po osvoboditvi Olave smo se vrnili proti našim spalkam, pa nas je na poti zmotila cerkev s prižganimi lučmi in nismo si mogli kaj da se nebi udeležili malce zgodnje nedeljske maše. Po maši pa SPANJE!!!! In to celo do devetih!

Potem pa zajtrk, reklamna obvestila, kosilo. Po kosilu pa seveda obvezno poslavljanje in obljube, da se vidimo na naslednjem DPSV-ju, na srečanjih regij ali kar tako. In še novica za vse tiste ki ste odšli prej, to je v soboto zvečer ali v nedeljo pred kosilom: Lahko vam je žal!

Dober lov vsem SV po vseh slovenskih džunglah!
Fotogalerija
15 slik
Utrinki z DPSVja
Utrinki z DPSVja
Utrinki z DPSVja
Utrinki z DPSVja
+12

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.