Zažiga

10 Zažgi

Prenesi v

Beli jelen - še kdaj!

Avantgardni orel, Rakova steza 1 04.03.2006
Za nami je še ena nova izkušnja. Izkušnja regijskega zimovanja popotnikov in popotnic (MB regija). V noči iz 3. na 4. februar 2006 se je iz Kotelj na Uršljo goro (1700m) povzpelo 80 silhuet. Nekaj nad 60 klanovcev in klanovk iz 10 različnih stegov ter 20 voditeljev.
Fotografije s srečanja PPjev Mariborske regije. Fotografije s srečanja PPjev Mariborske regije. (Avtor: Milena Pačnik)
Vzpon je bil "ubijalski". Trajal je 5 ur in pol. V kočo na Uršlji je zadnja skupina dehidriranih udeležencev vstopila ob 2:45 uri zjutraj... A Bog je ta trud poplačal.

Drugo jutro nas je pričakalo čudovito močno gorsko sonce. Pomislite - brez vetrčka na 1700 z meter in pol snega pod nogami! To je bil raj. Najprej smo se odpravili na lov na belega jelena, nato smo imeli delavnice: cepin, naveza, igre, gradbeništvo, fotografija.

Popoldan smo se odpeljali v dolino. Prevozno sredstvo je namreč bila zadnja plat. V kulturnem domu v Kotljah smo imeli "večer lepe misli". Tam smo tudi prespali.

V nedeljo puščava, maša, refleksija, slovo. Ter želje, da bi kaj takega še doživeli. Rezultate refleksije in mnogo fotografij najdete na strani [url=http://beli-jelen.skavt.net]http://beli-jelen.skavt.net[/url].
Fotogalerija
25 slik
Fotografije s srečanja PPjev Mariborske regije.
Fotografije s srečanja PPjev Mariborske regije.
Fotografije s srečanja PPjev Mariborske regije.
Fotografije s srečanja PPjev Mariborske regije.
+22

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.